Υιοθέτησε το απόλυτο office look!

Με τα κορίτσια στο γραφείο περνάμε πολλές ώρες της ημέρας μαζί, οπότε είναι φυσικό να συζητάμε ό,τι μας προβληματίζει. Πριν λίγο καιρό είδα την Ερμιόνη να μπαίνει μέσα «συννεφιασμένη». Θα έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο και είχε προβληματιστεί πάρα πολύ για τα ρούχα που θα έπρεπε να πάρει μαζί, ώστε να ανταποκριθεί και στις  βεβαρημένες υποχρεώσεις του press trip, αλλά και να είναι κομψά ντυμένη όλη την ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να κουβαλήσει ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της. Ενστικτωδώς και χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω σταμάτησα ό,τι έκανα εκείνη τη στιγμή και αφοσιώθηκα στο να τις προτείνω 4 διαφορετικά looks για τις 4 διαφορετικού τύπου εμφανίσεις που θα έκανε στο ταξίδι της. Ακολούθησε κι εσύ τις παρακάτω συμβουλές και υιοθέτησε το απόλυτο office look!

Business Lunch

Υιοθέτησε το απόλυτο office look!

Σε αυτή την περίπτωση η Ερμιόνη πρέπει να είναι formal ντυμένη, χωρίς να χάνει όμως τη θηλυκότητά της και τα fashionable στοιχεία του χαρακτήρα της. Ένα υφασμάτινο παντελόνι σε γήινες αποχρώσεις μαζί με ένα γαλάζιο, oversized πουκάμισο είναι ό,τι πρέπει. Από εκεί και πέρα, το «παιχνίδι θα παιχτεί» στα αξεσουάρ αλλά και στο statement πανωφόρι που θα επιλέξει. Προσοχή: Οι ποιότητες υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για τα πιο business outfits, όπως τα πουκάμισα, είναι ιδιαίτερα «ευαίσθητες». Για τα ευαίσθητα υφάσματα αναζήτησε ένα σίδερο ή σύστημα σιδερώματος με τη νέα τεχνολογία στο σιδέρωμα που δεν επιτρέπει να κάψεις το ρούχο ακόμα και εάν ξεχάσεις το σίδερο επάνω του. Το σύστημα σιδερώματος της Braun  IS7155 CareStyle 7 Pro διαθέτει την υπερσύγχρονη Τεχνολογία iCare, που σου επιτρέπει χωρίς να πειράξεις καθόλου ρυθμίσεις θερμοκρασίας, να σιδερώσεις όλες τις διαφορετικές ποικιλίες υφασμάτων, χωρίς να φοβάσαι ότι θα καταστραφούν.

Bραδινή Έξοδος

Υιοθέτησε το απόλυτο office look!

Εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο «αυστηρά». Οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι και αυτόν τον Χειμώνα στη μόδα, οπότε αρκεί να συνδυάσει την αγαπημένη της με ένα top που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και θα είναι και κομψή και sexy. Τα πιο βραδινά υφάσματα, όπως το σατέν ή το βελούδο, χρειάζονται επίσης την απαραίτητη προσοχή. Όσο πιο «αριστοκρατική» είναι η ποιότητα ενός υφάσματος, τόσο πιο εύκολο είναι να φανούν οι τσακίσεις. Επιπλέον, η λειτουργία Steam tip του IS7155 Braun με το δυνατό άκρο εκπομπής ατμού, στοχεύει ακόμη και στα πιο δύσκολο σημεία, χαρίζοντάς σου, το κυριολεκτικά «ατσαλάκωτο» κομψό look που χρειάζεσαι.

Eπίδειξη Μόδας

Υιοθέτησε το απόλυτο office look!

Θα βρεθεί σε μία fashion μητρόπολη… είναι κρίμα να μην παρακολουθήσει έστω και ένα catwalk. Σε αυτές τις περιπτώσεις σκοπός είναι να αναδείξεις την προσωπική σου αισθητική χωρίς να υπακούς στους συμβατικούς, ενδυματολογικούς κώδικες. Συνδύασε ένα παντελόνι σε τολμηρή απόχρωση με φούτερ, blazer και ψηλοτάκουνα παπούτσια και θα είσαι ντυμένη σαν αληθινή Influencer.

Shopping Time

Υιοθέτησε το απόλυτο office look!

To Μιλάνο είναι το κατάλληλο μέρος όχι μόνο για να παρακολουθήσεις τις τελευταίες εξελίξεις στις τάσεις της μόδας, αλλά και για να τις ψωνίσεις! Μία βόλτα στα μαγαζιά επιβάλει άνετο look. Ένα denim παντελόνι με ένα καρό πανωφόρι και ένα πουλόβερ είναι ό,τι πρέπει. Αν δεν θέλεις να αποχωριστείς τα τακούνια σου, μπορείς να τα κρατήσεις και σε αυτό το σύνολο, αρκεί να τα περπατάς άνετα και να μην σε στενεύουν!

Το πιο απαραίτητο εργαλείο για να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το επαγγελματικό σου στυλ, είναι να προμηθευτείς ένα σύστημα σιδερώματος  της Braun. Οι επαγγελματικές προδιαγραφές και λειτουργίες του μοντέλου IS7155WH όπως: Η ECO λειτουργία που σου επιτρέπει να σιδερώνεις τα ελαφρώς τσαλακωμένα ρούχα σου με τον ελάχιστο ατμό, η πλάκα Saphir 3D που με την ανασηκωμένη μεταλλική της επιφάνεια σιδερώνει προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να βρίσκει εμπόδιο σε κουμπιά, φερμουάρ και το Continuous refil που γεμίζεις το δοχείο νερού συνεχώς χωρίς να διακόπτεις τη λειτουργία του σε γλιτώνουν από το χρόνο που θα ξόδευες επιλέγοντας το οποιοδήποτε άλλο σύστημα σιδερώματος.

Μία καλή προετοιμασία πριν το ταξίδι και ένα καλό σιδέρωμα με το σωστό εργαλείο είναι η ιδανική επιλογή για τα πολυάσχολα κορίτσια καριέρας, που τρέχουν από meeting σε meeting και «πετάνε» από τη μία ευρωπαϊκή πόλη στην άλλη!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: