YFSF: Το total black look της Μαρίας Μπεκατώρου δείχνει πώς μπορείς να είσαι sexy φορώντας παντελόνι

YFSF: Το total black look της Μαρίας Μπεκατώρου δείχνει πώς μπορείς να είσαι sexy φορώντας παντελόνι

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το fashion forward σύνολο της παρουσιάστριας.

Μετά από δύο συνεχόμενες Κυριακές χωρίς το YFSF και τη Μαρία Μπεκατώρου να κάνει πιο όμορφο και διασκεδαστικό το βράδυ μας, το talent show επιστρέφει σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η ξανθιά παρουσιάστρια συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει μόνο με το μπρίο και την αμεσότητά της «από το τιμόνι του» Your Face Sounds Familiar-All Star, αλλά και με τις classy εμφανίσεις της. Με αέρα και φινέτσα Hollywood star, έχει κερδίσει την προσοχή μας με όλα τα προηγούμενα looks τους τα οποία έχουν μεγάλη ενδυματολογική γκάμα, από κοστούμι μέχρι πετρόλ midi φόρεμα με φτερά αλλά και maxi gown με ιριδισμούς.

Για τη σημερινή της εμφάνιση, όμως, επέλεξε κάτι εξίσου στυλάτο και λαμπερό με λίγο πιο σύγχρονες αναφορές, καθώς δεν μιλάμε για ένα απλό φόρεμα αλλά για ένα deux-pieces με παντελόνι και bustier με ουρά. Συγκεκριμένα, όπως μας είπε ο στυλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, διάλεξε ένα μαύρο total look με sexy ντεκολτέ, δημιουργία του αγαπημένου, Έλληνα σχεδιαστή Vassili Zoulia Oλοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι πέδιλα Tsakiris Mallas και κοσμήματα Danelian Diamond Club.

Κάθε εβδομάδα η όμορφη παρουσιάστρια ξεπερνάει τις προσδοκίες μας και εμφανίζεται ακόμα πιο εντυπωσιακή (αν αυτό γίνεται!) από την προηγούμενη, δείχνοντας πως φέτος είναι η τηλεοπτική χρονιά της. Τώρα δεν έχουμε παρά να ανυπομονούμε για το look της επόμενης Κυριακής.
Info: Το μακιγιάζ ανέλαβε η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
 Most Wanted: Tα 5 cream ρούχα και αξεσουάρ που θα «φωτίσουν» τα looks σου

Δες περισσότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μαρίας Μπεκατώρου στην παρακάτω gallery…

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: