Yamaha Junior Academy by Riding School στο 1ο Adventure Meeting!

Μάθε από νωρίς την ασφαλή οδήγηση στα παιδιά σου! Η Yamaha Junior Academy by Riding School θα βρίσκεται στο 1ο Adventure Meeting, και θα μεταδίδει στους μικρούς μας φίλους τα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Tα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν για την οδική ασφάλεια αλλά και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της ασφαλούς οδήγησης μηχανής.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξειδικευμένοι εκπαιδευτές και ο επικεφαλής της σχολής Θανάσης Χούντρας μέσα από δρώμενα και ενημερωτικό υλικό ευαισθητοποιούν τα παιδιά και τους γονείς σχετικά με το πώς να παραμένουν ασφαλείς οδηγώντας τη μηχανή τους.

Επένδυση στην ασφάλεια και στο μέλλον για τους μικρούς μας φίλους αποτελεί η Παιδική Ακαδημία — Yamaha Junior Academy by Riding School.

Για παιδιά και νέους, από 5 ετών. Με τις μοτοσυκλέτες της σχολής και τα Yamaha PW 50, ΤΤR 110, TTR 125, η εκπαίδευση και εξοικείωση γίνονται σταδιακά και αποτελεσματικά.

Η οδήγηση μοτοσυκλέτας γίνεται μία ακόμη από τις αγαπημένες δραστηριότητες της εβδομάδας των παιδιών.

Η μοτοσυκλέτα «απομυθοποιείται» ενώ η συμμετοχή στην εκπαίδευση εξασφαλίζει την σωστή χρήση της μοτοσυκλέτας, του εξοπλισμού και φυσικά την γνώση της οδήγησης, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια στη μετέπειτα ζωή τους.

Mini μοτοσυκλέτες της Yamaha θα είναι διαθέσιμες για οδήγηση, σε ειδικά σχεδιασμένη και οριοθετημένη διαδρομή.

Ένα τριήμερο δράσης και περιπέτειας με κεντρικό άξονα την μοτοσυκλέτα, δεν θα μπορούσε να  μην αφιερώσει σεμινάρια στα παιδιά.

Ελάτε με τα παιδιά σας!

Yamaha Junior Academy by Riding School, στο 1ο Adventure Meeting (H χρέωση για τα σεμινάρια της Yamaha Junior Academy δεν περιλαμβάνεται στις τιμές των εισιτηρίων).

http://www.motorcycleridingacademy.com/course/yamaha-juniors/2

https://www.facebook.com/YamahaJuniorAcademy

www.adventure-meeting.gr

Yamaha Junior Academy by Riding School στο 1ο Adventure Meeting! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: