Y2K: Πώς να υιοθετήσεις την τάση σύμφωνα με 8 curvy influencers

Y2K: Πώς να υιοθετήσεις την τάση σύμφωνα με 8 curvy influencers

Αν έχεις και εσύ μια νοσταλγία, η οποία επικεντρώνεται στη δεκαετία του 2000 και το στυλ, τότε αυτές οι influencers θα σου δώσουν πολλή έμπνευση!

Όπου και να κοιτάξουμε, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες συλλογές, το Y2K fashion έχει κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Για όσες δε γνωρίζουν αυτόν τον όρο, το Y2K fashion είναι η νέα (νοσταλγική) τάση, που μας επαναφέρει στα τέλη των ’90s και στο 2000 με mini φούστες, crochet, παντελόνια καμπάνα και cropped μπλούζες. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε!!!

Y2K fashion και curvy γυναίκες

Σε γενικές γραμμές, είναι αρκετά δύσκολο για μία κοπέλα με διαφορετικό σωματότυπο από αυτόν των catwalks και των διαφημίσεων να βρει στυλάτα ρούχα και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερα με τα Y2K και retro κομμάτια. Με την άνοδο των TikTok και Instagram brands, πολλές γυναίκες με καμπύλες νιώθουν πως βρίσκονται στο περιθώριο.

Επίσης, παρόλο που πολλά brands έχουν εκφράσει τη δυσκολία του να είναι size-inclusive όταν είναι σχετικά καινούργια,, αυτό δεν αναιρεί τη χαμένη ευκαιρία έκφρασης για πολλές curvy γυναίκες.

10 «woah» high heels που χρειάζεται κάθε curvy κορίτσι

Αν και είναι αλήθεια το γεγονός πως σε ευρύτερη κλίμακα, η μόδα είναι λίγο πιο θετική στην πολυμορφία και στο διαφορετικό, fashion trends, όπως η αισθητική της δεκαετίας του 2000 εξακολουθούν να μην είναι πολύ προσβάσιμες σε γυναίκες με καμπύλες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αγαπημένες μας curvy influencers, δεν είναι εντελώς αδύνατο να υιοθετήσεις το Y2K στυλ. Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις πώς 8 από αυτές έχουν αγκαλιάσει αυτήν την νοσταλγική αναβίωση της μόδας.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @francescaperks

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: