Χρυσές Σφαίρες 2020: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Χρυσές Σφαίρες 2020: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Όλα είναι έτοιμα για την 77η τελετή των «Χρυσών Σφαιρών», των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων που απονέμει κάθε χρόνο η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ballroom του Beverly Hilton και θα την παρουσιάσει ο Βρετανός κωμικός Ricky Gervais για 5η -και κατά δήλωσή του τελευταία- φορά, ο οποίος έχει κατορθώσει να αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην τελετή από το 2011 και μετά, όταν παρουσίασε τα βραβεία για πρώτη φορά.

Εξίσου λαμπεροί είναι και οι παρουσιαστές των επί μέρους βραβείων. Ανάμεσά τους συναντάμε τα ονόματα των Pierce Brosnan, Margot Robbie, Salma Hayek, Rami Malek, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Will Ferrell, Sofia Vergara, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Antonio Banderas, Cate Blanchett, Reese Witherspoon, Naomi Watts, Christian Bale, Kit Harington, Jennifer Lopez, Helen Mirren, Gwyneth Paltrow, Elton John.
Οι «Χρυσές Σφαίρες» θεωρούνται -όχι άδικα- ως προάγγελος των Oscars καθώς οι ταινίες και οι καλλιτέχνες που θα φύγουν σήμερα με κάποιο βραβείο είναι εξαιρετικά πιθανό ότι θα βραβευτούν και στην τελετή των Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Στις φετινές «Χρυσές Σφαίρες», η μάχη στις μεγάλες κατηγορίες θα διεξαχθεί ανάμεσα στο «Marriage Story» και το «The Irishman», ενώ με ενδιαφέρον θα περιμένουμε αν θα βραβευτούν οι ερμηνείες των Di Caprio και Pitt στο «Once Upon A Time in Hollywood». Φυσικά, ανάμεσα στους βέβαιους νικητές της βραδιάς είναι και ο Joaquin Phoenix για την ερμηνεία του στο Joker.
Παρά το γεγονός ότι στις ΗΠΑ o Ιανουάριος έχει συνδεθεί με την καμπάνια του #DryJanuary, δηλαδή την αποχή από το αλκοόλ κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, πολλοί από τους celebrities που θα βρεθούν στις ροτόντες του Beverly Hilton θα απολαύσουν ένα-δύο ποτηράκια. Όσον αφορά το μενού της βραδιάς, αυτό δεν θα περιλαμβάνει κανένα πιάτο με κρέας σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.
Εμείς στην παρακάτω gallery θα σου μεταφέρουμε τον παλμό του πρώτου μεγάλου red carpet event για το 2020 παρουσιάζοντάς σου τις καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί καθώς και αναλυτικά τους σχεδιαστές που επέλεξαν να φορέσουν οι πανέμορφες κυρίες. Kαλή Προβολή!
 Χρυσές Σφαίρες: Τα 25 καλύτερα red carpet looks στην ιστορία του θεσμού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: