Xρόνια πολλά μπαμπά! 8 πουκάμισα για να του χαρίσεις σήμερα που γιορτάζει

Xρόνια πολλά μπαμπά! 8 πουκάμισα για να του χαρίσεις σήμερα που γιορτάζει

Όλες γνωρίζουμε τη «Hμέρα της Μητέρας». Από πολύ μικρές έχουμε μάθει να ζωγραφίζουμε κάρτες στο σχολείο, να αγοράζουμε λουλούδια και να χαρίζουμε δώρα στη μαμά μας. Πράγμα λίγο άδικο απέναντι «στον άντρα της ζωής μας», τον μπαμπά μας, δεν βρίσκεις; Oι Αμερικάνοι πάντως αυτή ακριβώς την αδικία σκέφτηκαν και πριν από 110 χρόνια (δεν το λες και πρόσφατα) θεσμοθέτησαν την αντίστοιχη μέρα γιορτής και για τον μπαμπά μας.

Η «Ημέρα του Πατέρα» είναι ο συμπληρωματικός θεσμός της «Ημέρας της Μητέρας». Εμπνεύστρια θεωρείται η Αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ–Ντοντ η οποία ήθελε να τιμήσει τον πατέρα της και βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου κι όλους τους υπόλοιπους βετεράνους πατέρες που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι στον εν λόγω πόλεμο. Η πρώτη φορά που γιορτάστηκε η ημέρα αυτή ήταν στις 19 Ιουνίου του 1910 στο Σποκέιν της Ουάσινγκτον και από τότε γιορτάζεται σχεδόν σε όλο τον κόσμο κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Δηλαδή γιορτάζεται σήμερα και εμείς προτείνουμε αντί για λουλούδια, που φυσικά θα τα εκτιμήσει και αυτά, να χαρίσεις στον «ήρωά σου» ένα από τα παρακάτω πουκάμισα. Για να φοράει κάτι που έχει αγοραστεί με πολύ αγάπη και να καμαρώνει πάντα για το «πόσο τον σκέφτεται το μικρό του κοριτσάκι».

Δεν έχει καμία σημασία να εσύ έχεις περάσει τα 30, πάντα θα είσαι το «μικρό του κοριτσάκι», είναι ο μπαμπάς σου άλλωστε και σήμερα γιορτάζει!
Summer in the city: 10 ρούχα και αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: