Χριστίνα Ωνάση: Η θλιβερή ζωή της, τα λάθη και το τέλος της

Η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή γuμνή στην μπανιέρα ενός resort στο Μπουένος Άιρες στις 19 Νοεμβρίου 1988.

Ήταν 37 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή το πιο «φτωχό πλούσιο κορίτσι του κόσμου». Η νεκροψία έδειξε ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή, που προκλήθηκε από οξύ πνευμονικό οίδημα.

Στην εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο στη ζωή της Χριστίνας Ωνάση. Τα λάθη, τα πάθη της και το τέλος της ζωής της.

Η Χριστίνα μεγάλωσε σε μια πολυτελή εγκατάλειψη. Ένιωθε ότι ντρόπιαζε τη μητέρα της και πως ήταν αόρατη για τον πατέρα της.

Ήταν παχουλή, αδέξια στα μάτια της υπέρκομψης μητέρας της. Όσο για τον Αριστοτέλη Ωνάση είχε αδυναμία στον Αλέξανδρο και μεγαλώνοντας θα πει σε φίλους της πως η εικόνα που τη στοίχειωνε ήταν εκείνη του πατέρα της να της φέρνει πανάκριβες κούκλες, να τη φιλάει, να της γυρίζει την πλάτη και να φεύγει.

Μετά το διαζύγιο των γονιών της, στα 10 της, η Χριστίνα εξακολούθησε να μπαινοβγαίνει σε διάφορα οικοτροφεία.Την Μαρία Κάλλας την απεχθανόταν, ενώ τηΤζάκι Κένεντι τη χαρακτήριζε «μεγαλύτερη ατυχή εμμονή του πατέρα της».

Από έφηβη πάλευε με τις αυξομειώσεις του βάρους της, παίρνοντας χάπια αδυνατίσματος και κάνοντας εξαντλητικές δίαιτες. Έχανε πολλά κιλά, που τα ξανάπαιρνε, μετά από βουλιμικές κρίσεις.

To προσωπικό της δράμα, εντάθηκε μετά τις οικογενειακές της απώλειες. Ο αδελφός της Αλέξανδρος πέθανε σε τραγικό αεροπορικό δυστύχημα το 1973 και αργότερα τον ακολούθησε η μητέρα της, Tίνα Λιβανού. Το 1975, σε μια κλινική στο Παρίσι πέθανε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Η Χριστίνα έγινε μια πάμπλουτη γυναίκα που έπνιγε τη θλίψη της σε έξαλλα πάρτι και υπερβολές.

Έκανε τέσσερις αποτυχημένους γάμους αναζητώντας τον κύριο Τέλειο, αυτόν που θα έμοιαζε με τον πατέρα της και που θα της έδινε την αγάπη.

Με τον χρυσό Τιερί Ρουσέλ που την απατούσε από την αρχή του γάμου τους απέκτησε το μοναδικό της παιδί. Η Αθηνά Ωνάση ήρθε στον κόσμο στις 29 Ιανουαρίου 1985 και ήταν η αδυναμία της μητέρας της. Ένα κορίτσι που, όπως η Χριστίνα, θα κληρονομούσε πολλά χρήματα αλλά ένα καταστροφικό γούστο στις άντρες!

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: