Χριστίνα Μπόμπα: Το Παράπονο από τον Σάκη Τανιμανίδη στο Ταξίδι του Μέλιτος! [Εικόνες]

Το Σάββατο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην όμορφη Σίφνο και τώρα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησαν το ταξίδι του μέλιτος από την όμορφη Ιρλανδία. Οι δυο τους μάλιστα, δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, αλλά η Χριστίνα είχε ένα παράπονο.

Βλέπεις το ζευγάρι έκανε μια βόλτα στα σοκάκια της Ιρλανδίας και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα live video στο Instagram του. Εκεί, αφού ρώτησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους ποιο επίθετο να κρατήσει η Χριστίνα μετά το γάμο, Μπόμπα ή Τανιμανίδη, το ζευγάρι πέρασε από ένα παγωτατζίδικο.

«Αχ τρώμε ένα παγωτάκι», ζήτησε η Χριστίνα, με τον Σάκη να της απαντά: «Μέσα στη θερμίδα είμαστε. Εγώ λέω να ξεκινήσουμε υγιεινά και να πιούμε ένα φυσικό χυμό».

Η Χριστίνα Μπόμπα, όμως, δεν χάρηκε με αυτήν την εξέλιξη και έκανε το παράπονό της: «Να με λένε Τανιμανίδη, να μην τρώω παγωτά… Τι καταπίεση είναι αυτή;».

Και όπως καταλαβαίνεις, λίγα λεπτά αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν στο παγωτατζίδικο για να απολαύσουν το παγωτό τους!

«Μπορεί να είμαι στην Ιρλανδία με μπουφάν και ψιλόβροχο, αλλά για μένα είναι ακόμα καλοκαίρι και το θέλω το παγωτάκι μου (ΥΓ. Στο live του @sakiswp θα δείτε πως τον έπεισα και μου το πήρε.)», έγραψε η Χριστίνα στο Instagram και ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία.

Πηγή: tlife.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: