Χρειάστηκαν 10 χρόνια και 7.000 χλμ. αλλά έκανε την πιο τέλεια πρόταση γάμου [βίντεο]

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες μπήκε ένας καλλιτέχνης από το Τόκιο, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου μέσω του Google Earth.

Συγκεκριμένα, η πρόταση του Yasushi Takahashi ήταν το μεγαλύτερο σχέδιο GPS στην ιστορία και η Google πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα την απίστευτη ιστορία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η ιδέα του ήρθε πριν από 11 χρόνια. Έτσι το 2008 άρχισε να ασχολείται σε ένα σχέδιο GPS χρησιμοποιώντας το Google Earth. Μετά από δέκα χρόνια προσεγμένων υπολογισμών, ταξιδιών και σχεδιασμού, ο Yasushi αποφάσισε να ενσωματώσει την τέχνη στην πρότασή του.

Η τέχνη του GPS είναι μια διαδικασία δημιουργίας ψηφιακών σχεδίων μεγάλης κλίμακας ταξιδεύοντας με μια συσκευή GPS. Σύμφωνα με την Google, η τέχνη απαιτεί κάποιον να ακολουθήσει μια προκαθορισμένη διαδρομή που μπορεί να μεταφορτωθεί στο Google Earth. Η διαδρομή μπορεί να πάρει τη μορφή γραμμάτων, αν τη χαρτογραφήσει με αυτόν τον τρόπο.

Έτσι, ο Yasushi έγραψε ένα τεράστιο «Marry Me», δηλαδή «Παντρέψου με» σε όλο τον χάρτη της Ιαπωνίας.

Για να τα καταφέρει έπρεπε να εγκαταλείψει τη δουλειά του και να ταξιδέψει από το νησί Hokkaido στις ακτές του Kagoshima. Ταξίδεψε για έξι μήνες και κάλυψε συνολική απόσταση 7.000 χιλιομέτρων για να σχηματίσει την πρόταση η οποία περιελάμβανε επίσης ένα σχέδιο καρδιάς.

«Ένιωσα τη μεγαλύτερη αγάπη στον κόσμο», είπε η «νύφη», η οποία είπε ναι στην πρόταση, μιλώντας στο South China Morning Post.

«Ένιωσα τη μεγαλύτερη αγάπη στον κόσμο», είπε η «νύφη» στο South China Morning Post.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: