Χουάν Κάρλος: Η Κορίνα τον «καταδιώκει» ακόμα και ο Ισπανός πρώην βασιλιάς δεν θέλει να δικαστεί ως κοινός θνητός

Το βρετανικό δικαστήριο δεν αποδέχτηκε την ασυλία του πρώην μονάρχη — Η άλλοτε ερωμένη του, Κορίνα τσου Ζάιν Βιτγκενστάιν, αξιώνει αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για «τεράστια ψυχική οδύνη»

Στην αντεπίθεση περνά ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος μετά την απόφαση βρετανικού δικαστηρίου που του αρνείται την ασυλία, επιτρέποντας τη δίκη για παρενόχληση της πρώην ερωμένης του, Κορίνας τσου Ζάιν Βιτγκενστάιν.

Αυτό που δεν κατάφερε η ισπανική δικαιοσύνη, το κατάφερε η βρετανική. Και αφού δεν αποδέχεται την ασυλία του Ισπανού πρώην βασιλιά, ο ίδιος ανέλαβε δράση.

Για να μην δικαστεί ως κοινός θνητός μετά την καταγγελία της πρώην ερωμένης του, ο Χουάν Κάρλος θα ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

H Δανή επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Γερμανία, ζητά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την τεράστια ψυχική οδύνη που ισχυρίζεται ότι υπέστη από την παρενόχληση του πρώην μονάρχη.

Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος αξίωσε αποζημίωση για την παρενόχληση που είχε υποστεί -όπως ισχυρίζεται- από τον ίδιο ή από άτομα για λογαριασμό του, όπως ο πρώην διευθυντής της ισπανικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Φέλιξ Σανθ Ρολντάν.

Η 57χρονη επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι το περιβάλλον του Χουάν Κάρλος την έχει απειλήσει και την έχει παρακολουθήσει όχι μόνο την ίδια αλλά και την ομάδα των συμβούλων της.

Όλα αυτά, όπως επισημαίνει, είχαν αντίκτυπο στην ψυχική της υγεία. Χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, επιδεινώθηκαν οι σχέσεις με τα παιδιά και τους συγγενείς της και έχασε πολλά συμβόλαια που ακυρώθηκαν από πελάτες της αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ποια είναι η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος που τον στέλνει στα δικαστήρια;

Η Κορίνα τσου Ζάιν Βιτγκενστάιν αποτελεί ενεργό μέλος του διεθνούς τζετ σετ. Όμορφη, κομψή και υπερβολικά κοκέτα διαμένει τους τελευταίους μήνες διαμένει στο Λονδίνο.

Γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη ως Κορίνα Λάρσον από πατέρα ουγγροδανό και μητέρα Γερμανίδα. Μετά τις σπουδές της στην Ελβετία και μια θητεία στην εταιρεία L’Oréal-Paris, γνωρίζει σε ηλικία 22 ετών έναν πλούσιο Βρετανό επιχειρηματία, τον Φίλιπ Άντικινς.

Ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο Γκερτ Φλικ, δισεκατομμυριούχος κληρονόμος μια γερμανικής οικογένειας.

Το 2000 βάζει για τρίτη φορά βέρα στο δεξί .Παντρεύεται έναν πρίγκιπα της παλιάς αριστοκρατίας της Γερμανίας, τον Καζιμίρ τσου Ζάιν Βίτγκενσταιν.
Τέσσερα χρόνια αργότερα, γνωρίζει στη νότια Γερμανία τον Χουάν Κάρλος και η νέα περιπέτεια αρχίζει.

Το 2009 λαμβάνει τέλος η ανάρμοστη σχέση τους όμως ακόμη και σήμερα η Κορίνα κυνηγάει τον πρώην εραστή της…

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: