Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι τα διέλυσε όλα λίγο πριν τον γάμο!

Έσκασε βόμβα! Χωρισμός σοκ στη showbiz!

Το πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, χώρισε και είναι γεγονός!

Ο λόγος για την Εύη Βατίδου και τον πρώην, πλέον, αγαπημένο της Γιάννη Φιξ.

Το άλλοτε αγαπημένο και πολυσυζητημένο ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και είναι γεγονός! Και ενώ όλοι περίμεναν τη συγκατοίκηση του ζευγαριού μετά το εντυπωσιακό μονόπετρο, στην πολυτελή οικία του Γιάννη Φιξ στην Ηρώδου Αττικού, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι δεν κάνει πια τις κοινές εμφανίσεις που έκανε τους παλιούς καλούς καιρούς, ενώ με τη σειρά του ο επιχειρηματίας εμφανίζεται στα κοσμικά στέκια του Κολωνακίου παρέα με φίλους του και δικούς του ανθρώπους.

Σχεδόν εννιά μήνες τον θυελλώδη έρωτά τους, φέρεται να έχει έληξε οριστικώς αυτή η σχέση, ενώ οι φήμες τους ήθελαν να παντρεύονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, καυγάδες, ζήλιες και εντάσεις για ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ήταν ο λόγος που το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Όλες οι ετοιμασίες για τον γάμο, έμειναν στη μέση, ενώ πλέον μόνος του ζει ο Γιάννης Φιξ, αλλάζοντας σελίδα στη ζωή του, όπως και η Εύη Βατίδου, μη θέλοντας να ακούνε κουβέντα ο ένας για τον άλλον!

Να σας θυμίσουμε, πως ο Γιάννης Φιξ έχει έναν γιο, τον Κάρολο, από τον γάμο του με τη Στέλλα Καπεζάνου και η Εύη Βατίδου έχει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Μάιρα, από τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια.

Ο χωρισμός είναι οριστικός!

Πηγή: youweekly.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: