«Xώρισα, η σειρά ήταν αποτυχία και έβαλα λουκέτο στο θέατρο», δηλώνει ο Μαρκουλάκης

«Xώρισα, η σειρά ήταν αποτυχία και έβαλα λουκέτο στο θέατρο», δηλώνει ο Μαρκουλάκης

Για την πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του μίλησε ο -άκρως εξομολογητικός- σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Το 2007 ήταν για μένα απίστευτα δύσκολο. Χώρισα, ο τηλεοπτικός “Γιούγκερμαν” που έπαιζα, ήταν η αποτυχία της χρονιάς και σταμάτησε να προβάλλεται, και έβαλα λουκέτο στο θέατρο “Χώρα’. Βίωσα μία γκάμα συναισθημάτων. Ήταν μια δικιά μου προσωπική τρικυμία. Ειδικά το “Χώρα” ήταν ένα όραμα ζωής για μένα και τον παιδικό μου φίλο, παραγωγό και συνεταίρο Γιώργο Λυκιαρδόπουλο. (…) Αυτοχρηματοδοτούμενο ήταν, δεν βρήκαμε χορηγούς, μας πρόλαβε η και αποτύχαμε. Μπαίνοντας σε αυτή την ιστορία ούτε το σκέφτηκα ούτε το φοβήθηκα. Οικονομικά ζημιώθηκα απίστευτα. Βέβαια, δεν ξέρω και κανέναν καλλιτέχνη που να έφτιαξε μια εστία πολιτισμού και να βγήκε κερδισμένος». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής στην Real News.

Διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως «Εγώ ζούσα από τη δουλειά μου και θα συνεχίσω να ζω από αυτήν. Δεν έχω δικαίωμα να απέχω. Δεν είμαστε εισοδηματίες οι ηθοποιοί. Κατά καιρούς, στο παρελθόν,έχουμε πληρωθεί καλά για τις δουλειές μας και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι είμαστε άνθρωποι που εργάζονται πολύ σκληρά».

Τέλος, στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δηλώνει πως συμπάσχει με τους αδύναμους «Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που ζουν με 700 , γιατί η δουλειά μου είναι να μπαίνω στη θέση των άλλων. Ο έχει τη δυνατότητα να «διαβάζει» τη ζωή. Συναισθάνομαι τους ανθρώπους που είναι 50 ετών και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Είναι τρομερό και με αφήνει άλαλο. Όμως στα νέα παιδιά έχω να δώσω ένα μήνυμα. Όσο σκληρές κι αν είναι οι συνθήκες, τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Πηγή: iefimerida

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: