Χωρίς ρεύμα περιοχές της Χαλκιδικής και οι Σέρρες, προβλήματα και στη Θάσο

Προβλήματα άφησαν η κακοκαιρία και οι ισχυρές βροχοπτώσεις που χτύπησαν τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Τετάρτης τη βόρεια Ελλάδα.

Στη Θάσο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε στον απεγκλωβισμό γυναίκας από ισόγειο κατοικίας στη Σκάλα Ποταμιάς.

Επιπλέον, δέχτηκε έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από την ίδια περιοχή και επενέβη σε τέσσερις περιπτώσεις.

Παράλληλα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκαν αργά την Τετάρτη στη Χαλκιδική, ενώ ήταν σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα έμειναν η Ιερισσός, τα Νέα Ρόδα και η Ουρανούπολη στον δήμο Αριστοτέλη, καθώς και η Συκιά και ο Νέος Μαρμαράς, στον δήμο Σιθωνίας.

Στις Σέρρες, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πτώσεις δέντρων, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και εγκλωβισμούς σε ανελκυστήρες, εν΄β δεκάδες κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμούς.

Διακοπές ρεύματος μικρής και μεγαλύτερης διάρκειας καταγράφηκαν στους Δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας και Σιντικής. Χωρίς ρεύμα έμεινε και κομμάτι του κέντρου της πόλης των Σερρών.

Το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας κατέγραψε έντονα καιρικά φαινόμενα, στις Σέρρες, τη Καβάλα και τη Λήμνο, ενώ λίγο πριν τις 9 το βράδυ ξεκίνησε να βρέχει και στη Θεσσαλονίκη.

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα είχε σταλεί στα κινητά τηλέφωνα κατοίκων της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: