Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ η Αθήνα από τις 11.00 έως τις 17.00

Οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ έχουν προκηρύξει στάση εργασίας για σήμερα, Πέμπτη από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Τα οχήματα αναμένεται να αρχίσουν να αποσύρονται από τις 10 το πρωί, ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 6 το απόγευμα.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη 1 μετά το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις στα ανταλλακτικά, τη μη ανανέωση του στόλου, τις οφειλές υπουργείων προς την εταιρεία, ενώ ζητούν προσλήψεις προσωπικού.

Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ αναφέρει: «Η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στις Αστικές Συγκοινωνίες, ο υπάρχων χειμερινός προγραμματισμός δρομολόγησης που προδιαγράφει την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με πολύωρες αναμονές στις στάσεις, η «αδιαφορία» της Διοίκησης της Ο.ΣΥ και η απραξία της, είναι μερικοί από τους λόγους που ως εργαζόμενοι, σεβόμενοι τους επιβάτες, τη δουλειά μας και την Εταιρεία, δεν μπορούμε να ανεχτούμε. Απαιτούνται λύσεις και πλέον αναλαμβάνουμε δράση μιας και οι ανευθυνουπεύθυνοι απλά περνούν περιστασιακά σε παραδοχές ύπαρξης προβλημάτων αλλά σε καμία λύση».

Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς κινούνται κανονικά.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: