Χωρίς Κοντοέ στα Γιάννινα

Χωρίς Κοντοέ στα ΓιάννιναΝαι μεν η μαγνητική που έβγαλε ο Γιάννης Κοντοές ήταν καθαρή, πλην όμως για να μην επιβαρυνθεί ο δικέφαλός του θα χάσει το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Καλά νέα για Ουσέρο που επέστρεψε στην Τρίπολη.Ο Κοντοές έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, γιατί τον έσφιξε ο δικέφαλός του. Την Πέμπτη έβγαλε μαγνητική που ήταν καθαρή, ωστόσο ο νεαρός αμυντικός θα μείνει προληπτικά εκτός του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Την ίδια ώρα επέστρεφε στην ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος γύρισε με ευχάριστα νέα στη χώρα μας, καθώς πήρε τo "OK" του γιατρού που επισκέφθηκε στην και μπήκε από το πρωί της Πέμπτης σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Οι ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο ο Ουσέρο τις προηγούμενες μέρες δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, όπως διαπιστώθηκε και από τους Ισπανούς γιατρούς, ενώ το ίδιο είχαν διαγνώσει και οι γιατροί του Αστέρα.

Ο Ουσέρο μπορεί με συντηρητικό πρόγραμμα να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα μέχρι το φινάλε της σεζόν, και από εκεί και πέρα να λάβει απόφαση για το αν θα μπει στο χειρουργείο ή όχι.

Εκτός από τον Ουσέρο που είναι ήδη στη διάθεση του Τσιώλη, στο επόμενο διάστημα ο προπονητής του Αστέρα θα μπορεί να υπολογίζει και στον Χουανίτο, ο οποίος συμπλήρωσε έξι μήνες αποκατάστασης από τους χιαστούς και θα είναι έτοιμος για τα τελευταία κρίσιμα ματς της σεζόν.

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: