Χίος: Μπήκε σε μαγαζί και άρπαξε την τσάντα εργαζόμενου με τον μισθό του

Με την προοπτική ότι θα ψώνιζε μπήκε σε ένα κατάστημα στη Χίο ένας 50χρονος Έλληνας, αλλά όταν είδε την τσάντα ενός υπαλλήλου που δεν βρισκόταν στο σημείο γιατί ήταν απασχολημένος, υπέκυψε αμέσως στον… πειρασμό, την «βούτηξε» και έσπευσε να εξαφανιστεί!

Απελπισμένος ο υπάλληλος, ειδοποίησε την Αστυνομία καθώς μέσα στην τσάντα που κλάπηκε το απόγευμα της Τετάρτης ήταν ο μισθός του ύψους 1.200 ευρώ, οι τραπεζικές κάρτες του, ατομικά έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Ωστόσο, η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα μετά από έρευνα της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου. Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον υπάλληλο.


Γυναίκα ξάφρισε χρήματα από την τσάντα λουόμενης

Αστραπιαία έδρασε μια Ελληνίδα, όταν είδε μια λουόμενη να κάνει μπάνιο στην παραλία της περιοχής Καλαμακίου στη Ζάκυνθο, έχοντας αφήσει την τσάντα της στην ακτή, το απόγευμα της Πέμπτης.

Αμέσως, άρπαξε από μέσα 190 ευρώ και άλλα αντικείμενα και έγινε… λαγός, όμως λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν 140 ευρώ και τα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: