Χιλιάδες μαϊμού προϊόντα κατασχέθηκαν στη Χερσόνησο

Στο κατάστημα βρέθηκαν συνολικά 2.256 υποδήματα, είδη ρουχισμού, τσάντες, αξεσουάρ και άλλα είδη, που έφεραν πλαστά σήματα επωνύμων εταιρειών και κατασχέθηκαν

Γεμάτα… «μαϊμούδες» φαίνεται πως είναι τα εμπορικά καταστήματα στον Δήμο Χερσονήσου, καθώς η δεύτερη μέσα σε δυο 24ωρα επιχείρηση του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και του Σ.Δ.Ο.Ε. αποκάλυψε πάλι χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα!

Οι άνδρες των δυο υπηρεσιών έκαναν έλεγχο σε ένα κατάστημα, στο οποίο βρέθηκαν συνολικά 2.256 υποδήματα, είδη ρουχισμού, τσάντες, αξεσουάρ και άλλα είδη, που έφεραν πλαστά σήματα επωνύμων εταιρειών και κατασχέθηκαν, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη. Το ύψος της οικονομικής ζημιάς σε βάρος των δικαιούχων των εμπορικών σημάτων υπολογίστηκε σε 293.187 ευρώ.Σε βάρος του καταστηματάρχη σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων και πλαστογραφία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ του επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 8.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα σε τρία καταστήματα της Χερσονήσου είχαν κατασχεθεί 15.525 «μαϊμού» είδη με πλαστά σήματα επωνύμων εταιρειών, οι οποίες υπέστησαν ζημιά ύψους 2.100.995 ευρώ. Μάλιστα, στην αποθήκη ενός από τους εμπόρους είχε βρεθεί εξοπλισμό3 για την εντύπωση πλαστών σημάτων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: