Χικμέτ – Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο με τη Ρία στο πλευρό του!

Η περιπέτεια του Survivor έληξε γρήγορα και άδοξα για τον δυνατό Τούρκο παίκτη. Ο Χικμέτ αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο ο οποίος τον οδήγησε στο κρεβάτι του χειρουργείου.

Πριν λίγες μέρες, μετά από ερώτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα σε συμβούλιο του νησιού, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ενημέρωσε τους παίκτες για την κατάσταση της υγείας του Χικμέτ και τους αποκάλυψε πως δεν είχε χειρουργηθεί αλλά ήταν σε καλά χέρια καθώς την επέμβαση θα την έκανε ο ίδιος γιατρός που είχε χειρουργήσει και εκείνον.

Πριν λίγες ώρες, ο Χικμέτ Τουγκσούζ έκανε την επέμβαση στο πόδι του και ο ίδιος όπως φαίνεται στα βίντεο και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αν και ταλαιπωρημένος δεν έχασε στιγμή το κέφι του, την όρεξη του και το χαμόγελο του.

Στο πλευρό του Χικμέτ βρέθηκε και Ρία όμως. Η παίκτρια του είχε υποσχεθεί πως θα τον επισκεφθεί και τήρησε την υπόσχεση της αυτή. Οι δυο τους πόζαραν στο φακό και ο Χικμέτ «ανέβασε» τη φωτογραφία με την Ρια να κάνει σχόλιο με καρδούλες και χαμογελαστά εικονιδιάκια.

Ο Τούρκος παίκτης στη λεζάντα της φωτογραφίας που απεικονίζεται ο ίδιος μετά το χειρουργείο ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που τον φρόντισε αλλά και όλους αυτούς που προσευχήθηκαν για εκείνον.

«Όπως πάντα είπα, ήρθα για να γίνω θρύλος, όχι πρωταθλητής, και πιστεύω ότι τα κατάφερα» έγραψε στην αρχή του μηνύματος του και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι έχω αποδείξει σε όλους ότι η επιτυχία δεν είναι σύμπτωση και θα το δείξω για άλλη μια φορά αν ο Acun με καλέσει και πάλι. Έβαλα ένα κόμμα στην ιστορία αυτή και ελπίζω ότι θα έρθει η μέρα για να θέσω την τελεία. Μην ανησυχείτε, ααυτή η ιστορία δεν θα τελειώσει έτσι» κατέληξε στο μήνυμα του.

Πηγή: news.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: