Χεζμπολάχ: «Υπάλληλος των σιωνιστών ο πρόεδρος των ΗΠΑ»

Χεζμπολάχ: «Υπάλληλος των σιωνιστών ο πρόεδρος των ΗΠΑ»

Η Χεζμπολάχ χαρακτήρισε τον Αμερικανό πρόεδρο «απλό υπάλληλο της σιωνιστικής οντότητας», μετά την έκκληση του Μπαράκ Ομπάμα να αναγνωρισθεί ως τρομοκρατική, η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου.
 «Ο Ομπάμα παρουσιάστηκε (στο Ισραήλ) ως ένας υπαλληλίσκος της σιωνιστικής οντότητας και όχι ως ο ανώτατος αξιωματούχος ενός ανεξάρτητου κράτους που είναι οι », αναφέρει η οργάνωση σε ανακοίνωσή της που δημοσιοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες .

«Ο Ομπάμα θέλει οι ‘Αραβες να δεχτούν ένα αυστηρά εβραϊκό στην περιοχή και να προχωρήσουν σε πλήρη εξομάλυνση των σχέσεών τους με αυτό, ενώ δεν ανέφερε ούτε ένα από τα νόμιμα αιτήματα των Παλαιστινίων, όπως είναι η επιστροφή των προσφύγων, το καθεστώς της πόλης της Ιερουσαλήμ ή τη διακοπή της εποικιστικής δραστηριότητας».

Η οργάνωση προσθέτει πως «επιπλέον, για να είναι αρεστός στην εχθρική οντότητα, επιτέθηκε στην αντίσταση καλώντας τον κόσμο να θεωρήσει τρομοκρατική οργάνωση μια από τις βασικές της συνιστώσες, τη Χεζμπολάχ. Αυτό επιβεβαιώνει ότι είναι μάταιο να υπολογίζει κανείς στις διαπραγματεύσεις και αποδεικνύει το βάσιμο της επιλογής της αντίστασης».

Ο Ομπάμα σε ομιλία του προς τον «λαό του Ισραήλ», στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε την Πέμπτη ότι «κάθε χώρα που αναγνωρίζει την της δικαιοσύνης πρέπει να θεωρεί τη Χεζμπολάχ αυτό που είναι: τρομοκρατική οργάνωση».

Πάντως η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνείται μέχρι σήμερα να περιλάβει τη Χεζμπολάχ στη λίστα της με τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Χεζμπολάχ: «Υπάλληλος των σιωνιστών ο πρόεδρος των ΗΠΑ»

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: