Χειμώνας 2018: Αυτά είναι τα παπούτσια που πρέπει να φορέσεις, αν θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη!

Κάθε γυναίκα γνωρίζει καλά πως σε ό,τι αφορά στο στυλ της, τα υποδήματα που επιλέγει διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Τα παπούτσια μπορούν να σου δώσουν την απαραίτητη εκείνη «πινελιά» που θα κάνει το look σου να ξεχωρίσει και την ίδια ώρα, να σου προσφέρουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Με λίγα λόγια, αποτελούν τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για κάθε γυναίκα.

Το πρόβλημα είναι πως ενώ συνήθως κάνεις τα πάντα, προκειμένου να βρεις τα πιο κομψά και μοδάτα παπούτσια, τις περισσότερες φορές αγνοείς -ηθελημένα ή όχι- το κομμάτι της άνεσης.

Φέτος, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθεις να αγαπάς το κάθε σου βήμα και να φροντίζεις τα πόδια σου, όπως ακριβώς το πρόσωπο και το σώμα σου. Τι θα έλεγες αν απλώς μάθαινες ότι τα ποδαράκια σου καθημερινά υπόκεινται σε δυνάμεις ισοδύναμες με το βάρος ενός… φορτηγού που κουβαλάει εκατοντάδες τόνους;

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι σίγουρα αρκετές, για να σε πείσουν πως εκτός από το στυλ, φέτος πρέπει να εστιάσεις στην άνεσή σου. Δες, λοιπόν, τη λίστα που ετοιμάσαμε με τις βασικές τάσεις της μόδας για φετινό το Φθινόπωρο και Χειμώνα και κάνε τις επιλογές σου. Να είσαι σίγουρη πως τα πόδια σου θα σε ευγνωμονούν!

Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι πως φέτος, θα δώσεις βάση στα υλικά από τα οποία αποτελούνται τα μποτάκια σου και την τεχνολογία που χρησιμοποιούν (διότι είσαι και… tech κορίτσι). Διότι αυτά τα στοιχεία είναι που θα σου προσφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι.

Άνετη κομψότητα με μποτάκια

Θέλεις να είσαι άνετη και συνάμα στυλάτη. Με λίγα λόγια, χρειάζεσαι ένα ζευγάρι παπούτσια για το γραφείο, τη βόλτα και τα επαγγελματικά σου ραντεβού. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, αξίζει να πεις «ναι» στο trend του normally chic και στα αγαπημένα σου μποτάκια.

Δεν χρειάζεται να φοράς πάντα τακούνια για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση! Οι αγαπημένες σου celebrities και οι πιο δημοφιλείς fashion influencers του Instagram τα φορούν με τα skinny jeans και τα elegant φορέματά τους αφού είναι άνετα και παράλληλα δίνουν μια «νότα» κομψότητας στο στυλ τους.

Η δική μας αγαπημένη επιλογή για αυτή τη σεζόν είναι τα ανατομικά Peyton. Έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, ελαστικό άνοιγμα στο πλάι και εσωτερικό φερμουάρ για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, θα τα βρεις σε χρώμα μαύρο και ταμπά, θα τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα τα συνδυάζεις με την κομψή σου φούστα ή το αγαπημένο σου τζιν για να έχεις όλη μέρα ένα νεανικό, σύγχρονο και συνάμα κομψό στυλ.

Χειμώνας 2018: Αυτά είναι τα παπούτσια που πρέπει να φορέσεις, αν θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη!

Extra tip: Το «μυστικό» του συγκεκριμένου παπουτσιού κρύβεται στο απίστευτα απαλό και ελαστικό δέρμα Nubuck -το οποίο επιτρέπει, μεταξύ άλλων, στο πόδι να «αναπνέει»- αλλά και στην τεχνολογία Memory Cushion®. Εμείς το ψάξαμε το θέμα και μάθαμε πως η συγκεκριμένη τεχνολογία ανακατανέμει τις πιέσεις που ασκούνται στο πόδι. Προσφέρει, δηλαδή, ευκαμψία και ελαστικότητα!

Οι σύγχρονες μπαλαρίνες

Τις ξέρεις, τις φοράς εδώ και πολλά χρόνια -και θα τις φορέσεις και φέτος. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, ο παράγοντας που θα καθορίσει την επιλογή σου είναι η άνεση. Αν χρειάζεσαι απίστευτα ελαφριές και εξαιρετικά μαλακές μπαλαρίνες, τότε αυτή τη σεζόν αξίζει να δοκιμάσεις τις Akita. Τις μέρες που ξέρεις πως θα βρίσκεσαι στον δρόμο από το πρωί μέχρι το βράδυ και θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη, θα τις προτιμάς διότι θα σου προσφέρουν άνετο και φυσικό περπάτημα. Και οι Akita περιλαμβάνουν την τεχνολογία Memory Cushion® γι’ αυτό όταν τις φοράς, η πίεση που θα ασκείται σε κάθε σου βήμα, θα κατανέμεται σωστά σε όλο το πέλμα. Με λίγα λόγια, με αυτές τις μπαλαρίνες θα αγαπήσεις κάθε σου βήμα!

 

Χειμώνας 2018: Αυτά είναι τα παπούτσια που πρέπει να φορέσεις, αν θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη!

Τα διαχρονικά και κομψά μοκασίνια

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μοκασίνια. Είναι κομψά, διαχρονικά και αυτή τη χρονιά κάνουν ένα «δυναμικό» comeback στον κόσμο της μόδας. Φέτος, αξίζει να επενδύσεις σε ένα ανατομικό ζευγάρι, όπως το Phillis, διότι μόνο έτσι θα είσαι σίγουρη πως δεν θα κουράζεις τα πόδια σου. Φρόντισε, απλώς να περιέχει -επίσης- την κατάλληλη τεχνολογία και να είναι κατασκευασμένο από μαλακό και γνήσιο δέρμα!

 

Χειμώνας 2018: Αυτά είναι τα παπούτσια που πρέπει να φορέσεις, αν θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη!

 Όπως διαπίστωσες, δεν είναι δύσκολο να βρεις παπούτσια που είναι κομψά, άνετα και ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Να θυμάσαι ότι κάθε σου βήμα είναι σημαντικό -και έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο το σώμα σου. Δώσε, λοιπόν, βάση στα πόδια σου και κάνε μια επίσκεψη σε ένα φαρμακείο για να βρεις τα υποδήματα που θέλεις. Για εμάς, οι επιλογές που προσφέρει φέτος η Scholl είναι αρκετές για να νιώσουμε άνεση και σιγουριά σε κάθε μας βήμα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: