Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022: Ρίξε μια ματιά στις κομψές στολές των εθνικών ομάδων

Στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στις πίστες του Πεκίνου, οι καλύτεροι χειμερινοί αθλητές έγιναν άθελά τους και μοντέλα

Φέτος στους Ολυμπιακούς, όπως και κάθε χρονιά, οι αθλητές έφτασαν στο Πεκίνο φορώντας τις επίσημες στολές της χώρας τους. Ωστόσο, αυτήν την φορά, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022 έχουν δει τη μόδα να έρχεται στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, αθλητές από αρκετές χώρες κοινοποιούν καθημερινά στο TikTok και το Instagram βίντεο όπου επιδεικνύουν τις Ολυμπιακές στολές της χώρας τους. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο fashionable στιγμές από τις αγαπημένες σου εθνικές Ολυμπιακές ομάδες μέχρι στιγμής:

ΗΠΑ

Η Team USA χορηγείται από Αμερικάνικα brands, συμπεριλαμβανομένων των Ralph Lauren, Nike και SKIMS της Kim Kardashian. Για την τελετή έναρξης, οι αθλητές φόρεσαν πάρκα, ασορτί παντελόνια και μπότες από τον οίκο Ralph Lauren (να σημειώσουμε πως ο σχεδιαστής έκανε το ντεμπούτο του ως ολυμπιονίκης πριν από δεκατέσσερα χρόνια στους Θερινούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο). Στο TikTok, ορισμένοι αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της snowboarder Meghan Tierney, έχουν παρουσιάσει τα SKIMS και Nike items τους, τα οποία περιλαμβάνουν χνουδωτές ρόμπες και lounge sets διακοσμημένα με την αμερικανική σημαία και το ολυμπιακό σύμβολο.

@meghantierney_ Team USA Olympic 2022 gear! @Team USA @SKIMS @Ralph Lauren @Nike #olympics #2022olympics #teamusa ♬ Love Grows (ere My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

Ιταλία

Για την τελετή έναρξης, η Team Italy τίμησε την πλούσια ιστορία της χώρας της στην μόδα. Με κόκκινες, λευκές και πράσινες κάπες σχεδιασμένες από τον οίκο Emporio Armani, οι Ιταλοί αθλητές κατέστησαν ξεκάθαρα από πού ακριβώς κατάγονταν.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022: Ρίξε μια ματιά στις κομψές στολές των εθνικών ομάδων

6 fashion brands που δεν ήξερες πως κρύβονται πίσω από τις στολές των Ολυμπιακών Αγώνων

Νορβηγία

Η ομάδα της Νορβηγίας έφτασε στους αγώνες φορώντας μια κλασική, κομψή εμφάνιση, με ένα μακρύ λευκό πάρκα, μαύρο παντελόνι και ένα πλεκτό σκουφάκι. Με χορηγούς συμπεριλαμβανομένων του αγαπημένου brand υποδημάτων On και του γιαπωνέζικου brand εξωτερικών ενδυμάτων Phenix, οι θεατές μπόρεσαν να δουν καλύτερα τις στολές της ομάδας μέσω των TikToks του δρομέα αλπικού σκι Lucas Pinheiro Braathen.

@pinheiiiroo

Norways Beijing 2022 Olympic Winter Games clothing. ???? at do you guys think? Let me know if you want to see the rest✨

♬ pushin P (feat. Young Thug) – Gunna & Future

Νιγηρία

Μια άλλη εμφάνιση που ξεχώρισε από την τελετή έναρξης ήταν αναμφίβολα η Νιγηρία. Για αυτές τις στολές, η ομάδα της Νιγηρίας ζήτησε τη βοήθεια του αθλητικού brand Actively Black, το οποίο ανήκει στον πρώην μπασκετμπολίστα Lanny Smith. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αθλητές να φορούν λευκά agbadas ή τις φαρδιές παραδοσιακές ρόμπες στη Δυτική Αφρική, στολισμένες με πράσινες tie-dyed λεπτομέρειες και ασορτί πράσινους δεσμούς.

Κίνα

Στην τελετή έναρξης, οι σημαιοφόροι, μεταξύ των οποίων βρισκόντουσαν οι θρυλικοί Κινέζοι πρωταθλητές Luo Zhihuan, Li Jiajun, Shen Xue, Han Xiaopeng, Zhang Hui και Zhang Hong, φόρεσαν μπλε παλτό με print βουνού και κομψά oversized λευκά παντελόνια από τον σχεδιαστή Feng Chen Wang με έδρα το Λονδίνο. Οι διαγωνιζόμενοι αθλητές έδειχναν επίσης απίστευτα κομψοί με κλασικές κόκκινες καμπαρντίνες και trendy γούνινα κόκκινα καπέλα.

Ελβετία

Οι Ελβετοί φορούσαν τα πιο cool και πρακτικά σύνολα, από brands όπως η On Running και η γερμανική εταιρεία εξωτερικών ενδυμάτων Ochsner Sport. Στην τελετή έναρξης, φόρεσαν κόκκινα πάρκα, με μια μοναδική λευκή ρίγα, καθώς και παντελόνια σκι σε χρώμα βυσσινί και ένα κόκκινο και βυσσινί σκουφάκι με τον λευκό ελβετικό σταυρό. Ένας αθλητής που κράτησε ενημερωμένους τους θεατές για το στυλ της Team Switzerland είναι ο snowboarder Pat Burgener, ο οποίος παρουσίασε την γκαρνταρόμπα της ομάδας στο TikTok του.

@patburgener Dream come true? #olympics #letsgo #swissteam #foryou #fyp #swiss

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr