Χατζηδάκης: Θα συμβούλευα τον κ. Τσίπρα να βάλει υποψηφιότητα και για το νόμπελ οικονομίας

Στον «ΘΕΜΑ 104,6» μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος εξέφρασε επιφυλάξεις για τον χρόνο των εκλογών.

“Ο κ. Τσίπρας δεν είναι ο μεγαλύτερος φίλος της αλήθειας στον τόπο μας, εγώ κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι και τις 4 Μαΐου που είναι η απώτατη προθεσμία προκηρύξεως των εκλογών. Ο καθένας πια καταλαβαίνει ότι αν είχαμε πάει σε εκλογές εδώ και καιρό, τα πράγματα στον τόπο δεν θα είχαν οδηγηθεί εδώ που οδηγήθηκαν και με τα νομοσχέδια που φέρνει πια η κυβέρνηση, είναι σε ένα κλίμα Μαυρογιαλούρου σε όλα τα επίπεδα.

Καταγράφονται όλα τα πιθανά πεδία ρουσφετιών και με μία λογική Μαυρογιαλούρου, έρχεται αυτή η δήθεν εκσυγχρονιστική κυβέρνηση και προσπαθεί μήπως κατορθώσει να πάρει καμιά χούφτα ψήφους, σαν τον πνιγμένο που πιάνεται απ τα μαλλιά του”, είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο ίδιος, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη αναφορικά με υποψηφιότητα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για βραβείο Νόμπελ, σημείωσε: “Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει μία μακρά διαδρομή στη ΝΔ, είναι πολύ αργά πια να θεωρήσουμε ότι αμφισβητεί την παράταξη και θέτει σε αμφιβολία τις επιλογές του αρχηγού, άλλωστε είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου.

Σας είπα στην ίδια τοποθέτηση του ξεκαθάρισε ότι είναι απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών και εγώ προσωπικά θα συμβούλευα τον κ. Τσίπρα να βάλει υποψηφιότητα και για το νόμπελ οικονομίας έτσι όπως τα έχει καταφέρει διότι έχει κάνει την Ελλάδα οικονομική υπερδύναμη. Θα ήταν ίσως μια σοβαρή υποψηφιότητα”.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: