Χάρισαν 3.300 ώρες υπερωρίας σε συνάδελφό τους για να μείνει με τον τρίχρονο γιο του που έχει λευχαιμία [φωτο]

Εργάτες ενός εργοστασίου χάρισαν 3.300 ώρες υπερωρίας σε συνάδελφό τους, προκειμένου εκείνος να μπορέσει να σταθεί στο πλευρό του τρίχρονου γιου του που έδινε μάχη με τη λευχαιμία.

Ο γιος του Andreas Graf, Julius, ήταν μόλις 3 ετών όταν διαγνώστηκε με τον θανατηφόρο καρκίνο του αίματος και παρέμεινε στο νοσοκομείο για εννέα εβδομάδες. Όταν το αγόρι θα επέστρεφε στο σπίτι του, στο Fronhausen, η μητέρα του πέθανε ξαφνικά από καρδιά.

Τότε ο 36χρονος πήρε όλες τις άδειες που δικαιούταν από το εργοστάσιο στην κοντινή πόλη Marburg, όπου δούλευε ως εργάτης, ώστε να είναι μαζί με το παιδί του.

Η διευθύντρια προσωπικού, Pia Meier, απευθύνθηκε στους εργάτες του εργοστασίου προκειμένου να δωρίσουν τις υπερωρίες τους και όλοι οι 650 εργαζόμενοι δήλωσαν αμέσως συμμετοχή, ακόμη και εκείνοι που δεν τον είχαν συναντήσει ποτέ.

Με αυτόν τον τρόπο, μέσα σε δύο εβδομάδες είχαν συγκεντρώσει 3.264 ώρες, τις οποίες η εταιρεία χάρισε στον κ. Graf για να λάβει άδεια μετ’ αποδοχών. Στο σύνολό τους, έβγαιναν πάνω από 18 μήνες και κατά μέσο όρο περίπου 5 ώρες ανά εργαζόμενο.

“Χωρίς αυτήν την τεράστια βοήθεια, θα είχα χάσει τη δουλειά μου,” είπε συγκινημένος ο κ. Graf, ενώ η κα. Meier είπε ότι είχε εσυγκλονιστεί από την ανταπόκριση των συναδέλφων του, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο που να μην έχει δωρίσει τις υπερωρίες του.

Χάρη στη γενναιοδωρία των συναδέλφων του, ο κ. Graf κατάφερε να πάρει άδεια περισσότερο από ένα χρόνο για να φροντίσει το γιο του, ο οποίος, μετά τη χημειοθεραπεία, γύρισε στο σπίτι του στο τέλος Φεβρουαρίου. Πλέον, νιώθει αρκετά καλά και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στο νηπιαγωγείο.

Ο κ. Graf δήλωσε πως θα είναι αιώνια ευγνώμων στους συναδέλφους του και την εταιρεία που εργάζεται.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: