Χάρι-Μέγκαν: Πρόδωσαν άθελά τους την εγκυμοσύνη! Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Πριν από μερικές ημέρες, το In Touch δημοσίευσε πληροφορίες που θέλουν τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να περιμένουν ήδη το πρώτο τους παιδάκι, και να έχουν βρει μάλιστα και το όνομα που θα δώσουν σε αυτό εάν είναι κοριτσάκι. Παρατραβηγμένη θα τη θεωρούσαμε σαν πληροφορία, όμως δεν ήταν τόσο εύκολο να την αγνοήσουμε.

Νέα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και που ίσως είναι και μία σημαντική απόδειξη πως αυτό μπορεί και να ισχύει, είναι πως το ζευγάρι επισκέφθηκε κάποιες μέρες πριν ειδικούς γονιμότητας.

Το Radar Online ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι πήγε σε αρκετούς γυναικολόγους και ειδικούς τους μήνες πριν τον γάμο τους, καθώς ήθελαν να σιγουρευτούν ότι η Meghan -που θα γίνει 37 τον Αύγουστο- είναι σε θέση να συλλάβει αμέσως. Η πηγή αναφέρει επίσης ότι συναντήθηκαν με διατροφολόγους και γιατρούς που ειδικεύονται στην παροχή προγραμμάτων διατροφής, άσκησης και τρόπων ζωής, τα οποία σχεδιάζονται για να έχουν την μέγιστη πιθανότητα να βοηθήσουν μία γυναίκα να μείνει έγκυος.

«Ο Harry και η Meghan θέλουν πάρα πολύ να γίνουν γονείς και θέλουν αυτό να γίνει σύντομα», ανέφερε η πηγή στο Radar Online και συνέχισε: «Γνωρίζουν πως όσο η Meghan μεγαλώνει, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να συλλάβει, οπότε κάνουν ό,τι θεωρούν καλύτερο. Μήπως τελικά μετά και από αυτές τις πολύ σημαντικές –αν μας ρωτάς- πληροφορίες, η είδηση περί εγκυμοσύνης είναι αληθινή;

Πηγή: queen.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: