Χαραλάμπους: «Είμαι χαρούμενος γιατί στον ΠΑΟΚ είναι φέτος ο Ίβιτς»

Ο πρώην παίκτης του «δικεφάλου» και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας, Ηλίας Χαραλάμπους, μίλησε για τη μεταγραφή του Βαρέλα, τον οποίο γνωρίζει καλά και τόνισε πως το υλικό των «ασπρόμαυρων» δεν το έχει καμία ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για τους αγώνες της ομάδας του με την Σπάρτακ Μόσχας:

«Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στη Μόσχα ενώ ήρθαμε 1-1 στη Κύπρο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Παίζουμε με μια ομάδα με ιστορία, είναι δύσκολα στη Μόσχα και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το γεγονός πως η καρδιά του είναι στον ΠΑΟΚ:

«Έχω δεθεί πάρα πολύ με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μια φοβερή εμπειρία για εμένα με αξέχαστες στιγμές. Έπαιξα τρία χρόνια και ήταν τα πιο ωραία χρόνια της καριέρας μου. Αγαπάω την ομάδα και εγώ και η οικογένεια μου».

Για το γεγονός πως ήταν συμπαίκτης με τον Βαρέλα στη Βασλούι:

«Με τον Φερνάντο ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο και κάναμε πολύ παρέα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ με πήρε και τηλέφωνο. Ήξερε που θα ερχόταν αλλά ήθελε πληροφορίες και από εμένα. Αυτό έγινε πριν ενάμιση μήνα περίπου».

Για τα χαρακτηριστικά του Βαρέλα:

«Είναι παίκτης ηγέτης και ένας ποδοσφαιριστής που για την θέση του ξέρει πάρα πολύ μπάλα. Έχει αθλητικά προσόντα και ηγετικό χαρακτήρα. Θα δώσει μεγάλη βοήθεια στη ομάδα. Ξέρει πολύ ποδόσφαιρο, μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα με άνεση, είναι καλός στον αέρα αλλά και γρήγορος. Έχει ότι χρειάζεται για μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Για τις ερωτήσεις που του έκανε για τον ΠΑΟΚ:

«Με ρώτησε για τον κόσμο, για την ομάδα και για άλλα πολλά. Του είπα πως αν μπορεί να πάει σε αυτή την ομάδα να μην το σκεφτεί καν. Όλοι όσοι έχουν περάσει ξέρουν τι θα πει ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος πως ήδη έχει καταλάβει τι εννοώ».

Για τον χαρακτήρα του Βαρέλα:

«Είναι πολύ χαμηλών τόνων. Είναι οικογενειάρχης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Είναι άνθρωπος – χρυσάφι, επαγγελματίας και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Χαίρομαι που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για το αν μπορεί να συγκριθεί ο Βαρέλα με τον Κοντρέρας:

«Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα, το δικό του στυλ και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Και οι δύο είναι ηγετικές μορφές. Είμαι σίγουρος πως ο Βαρέλα θα βοηθήσει την ομάδα».

Για τον Ίβιτς:

«Είμαι χαρούμενος γιατί στον ΠΑΟΚ είναι φέτος ο Ίβιτς. Ξέρει την νοοτροπία και είδα μια πάρα πολύ καλά στημένη ομάδα με αγωνιστική πειθαρχία. Η ομάδα ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες έτρεχαν για 90’ λεπτά και είμαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του θα περάσει στην επόμενη φάση. Δεν με εντυπωσίασε ο Άγιαξ αλλά με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ με την τακτική του αλλά και με τις προσθήκες που βοήθησαν πάρα πολύ. Το υλικό που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ δεν το έχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Πιστεύω θα πάει πάρα πολύ ψηλά».

Για τον Γεωργιάδη που βρίσκεται στη Κύπρο:

«Ο άνθρωπος είναι για διακοπές εδώ».

Πηγή:Zougla.gr

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: