Χαραγμένη στα βουνά της Γκιώνας ο αγώνας Πρωταθλήματος Enduro στην Άμφισσα

Ένας όμορφος αγώνας έγινε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην  Άμφισσα . Ήταν ο 1ος και 2ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro παράλληλα με τον 1ο αγώνα Κυπέλλου Enduro.

Η συνολική διαδρομή μήκους 185 χιλιομέτρων περιλάμβανε απλές και ειδικές διαδρομές και ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό χαραγμένη στα βουνά της Γκιώνας.

Οι δύο αγώνες του Πρωταθλήματος Enduro είχαν μόλις 25 συμμετοχές, ευτυχώς ο αγώνας Κυπέλλου είχε 40 συμμετοχές και έσωσε κάπως την κατάσταση.

Ίσως οι συμμετοχές να ήταν περισσότερες αν ορισμένα σωματεία δεν έχαναν τις προθεσμίες εγγραφής στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΑΜΟΤΟΕ.

Τα σχόλια όλων ήταν θετικότατα τόσο για την οργάνωση που είχε αναλάβει η Λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού Φωκίδας όσο και για τα τοπία και τη φυσική ομορφιά της περιοχής.


Ο Νίκος Λουπάκος, αντιδήμαρχος Δελφών κρατώντας αγκαλιά την κόρη του αναφέρεται στη σπουδαιότητα του αγώνα που διεξήχθη στην ‘Αμφισσα.

Τις εκκινήσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής και τις απονομές ο Αντιδήμαρχος Άμφισσας Νικόλαος Λουπάκος κι ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών Ανδρέας Σολτάτος.

Οι φωτογραφίες απο τον αγώνα είναι απο τον Παναγιώτη Λαλλά

 

 

Χαραγμένη στα βουνά της Γκιώνας ο αγώνας Πρωταθλήματος Enduro στην Άμφισσα gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: