Χαρά Παππά: Κατέρρευσε στον αέρα του Πρωινό

“Οι άνθρωποι βλέπουν κάποιον να χαμογελάει και θεωρούν ότι είναι καλά μέσα του”, εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Χαρά Παππά.

«Λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα η Χαρά Παππά, κατά την εμφάνισή της στο Πρωινό της Τρίτης. Την ίδια ώρα, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν και η Κατερίνα Βισσέρη. Και τα δύο κορίτσια έγιναν ευρέως γνωστά μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM.

Η Χαρά Παππά έδωσε μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη, ενώ η Κατερίνα Βισσέρη πάλεψε και νίκησε την νευρική ανορεξία. Στις δύσκολες περιόδους της ζωής τους, η μία στήριξε την άλλη. Η συνάντησή τους στο Πρωινό εξελίχθηκε σε συγκινητικές, ανθρώπινες εξομολογήσεις…

«Περνούσα κατάθλιψη αλλά δεν το είχα αναγνωρίσει. Δεν ήμουν καλά. Νόμιζα ότι μου είναι εύκολο επειδή μιλάω ανοιχτά γι΄αυτό στα social media αλλά είναι διαφορετικό όταν το βγάζω προς τα έξω και με ακούω να το λέω. Είναι αλλιώς να γράφω κάτι και αλλιώς να το ακούω. Οι άνθρωποι βλέπουν κάποιον να χαμογελάει και θεωρούν ότι είναι καλά μέσα του. Η Κατερίνα ήταν από τους λίγους ανθρώπους που μου είπε ότι με πιστεύει» είπε.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: