Χαρά και Συγκίνηση στον Γάμο Χρανιώτη – Αβασκαντήρα. Η Κούκλα Νύφη, ο Εναλλακτικό Γαμπρός και η Έκπληξη!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου παντρεύτηκαν στη μονή της Αγίας Ξένης στην Τήνο ο Γιώργος Χρανιώτης και η κατά 22 χρόνια μικρότερή του Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ομολογουμένως ο συγκεκριμένος γάμος είχε άρωμα από… Survivor αφού ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι περισσότεροι από τους περυσινούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κώστας Κοκκινάκης συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και ο Κωνσταντίνος Βασάλοςμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο νησί την προηγούμενη του γάμου, όπως και ο BO, ένας από τους καλύτερους φίλους του γαμπρού. Κοντά του και η κολλητή του φίλη Δήμητρα Ματσούκα η οποία μάλιστα ανέβασε το πρωί της ημέρας του γάμου μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους επίσης η Σάρα Εσκενάζη, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Αποστόλης Τότσικας με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί ακόμα φίλοι του.

Κουμπάρος του ζευγαριού ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ένας από τους πιο στενούς φίλους του γαμπρού ο οποίος ήταν και από τους ανθρώπους που βρίσκεται συνεχώς κοντά του.

Ο γαμπρός έφτασε στο εκκλησάκι φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και σανδάλια, επιλογή που περίμεναν όλοι όσοι γνωρίζουν καλά τον ηθοποιό ο οποίος ποτέ δεν ήταν του πολύ αυστηρού κουστουμιού. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι μόλις λίγες ώρες πριν τον γάμο του, ο ίδιος μαζί με φίλους πήγαν για σερφ σε παραλία της Τήνου ενώ άλλοι καλεσμένοι απολάμβαναν τις βουτιές τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν. Επίσης, ο γαμπρός, συνοδεύομενος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ένα παρανυφάκι, έφτασε στην εκκλησία με ένα παλιό βανάκι το οποίο όμως πρόσδιδε στον γάμο μία πραγματικά νοσταλγική νότα από το παρελθόν.

Πηγή: gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: