Χανιά: Πρώην εκπαιδευτής οδήγησης παρέδιδε παράνομα μαθήματα

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός πρώην δασκάλου οδήγησης στα Χανιά, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, ως κατηγορούμενο για χορήγηση πλαστού διπλώματος οδήγησης σε μαθήτριά του εν αγνοία της.

Ο εν λόγω δάσκαλος οδήγησης είχε σε λειτουργία στο παρελθόν γνωστή σχολή εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών στα Χανιά, ωστόσο η άδεια λειτουργίας της σχολής του αφαιρέθηκε βάσει νόμου οριστικά και αμετάκλητα.

Παρ’ όλα αυτά ο δάσκαλος συνέχισε να παραδίδει μαθήματα οδήγησης, χωρίς πιθανότατα να το γνωρίζουν οι μαθητές του ότι υπολείπεται άδειας. Ο άνδρας χρησιμοποίησε το ίδιο όχημα, έχοντας φροντίσει να αφαιρέσει τη σχετική ταμπέλα, και φέρεται να παρέδιδε κανονικά μαθήματα σε γυναίκα.

Ο πονηρός πρώην δάσκαλος οδήγησης δεν υπολόγισε την Τροχαία, η οποία είχε στη διάθεσή της τα στοιχεία του οχήματος. Όταν, λοιπόν, τον εντόπισε στον δρόμο με το αυτοκίνητο και το σταμάτησε για να το ελέγξει, ρώτησε αν κάνουν μάθημα οδήγησης. Τότε η γυναίκα υποψήφια οδηγός που καθόταν στο τιμόνι απάντησε αυθόρμητα “ναι”, προδίδοντας τον παράνομο εκπαιδευτή.

Αμέσως οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γνωστού Χανιώτη, ο οποίος θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: