Χανιά: Ποινικές διώξεις για το μαχαίρωμα του 19χρονου – Αύριο οι απολογίες

Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο Χανίων για το μαχαίρωμα του 19χρονου – Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 24χρονος που φέρεται ότι τον μαχαίρωσε

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη είναι οι επτά συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπλοκή στο μαχαίρωμα 19χρονου στην Κρήτη.

Οι συλληφθέντες πέρασαν σήμερα το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων και τους ασκήθηκαν διώξεις. Σύμφωνα με το cretapost.gr, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 24χρονο που φέρεται ότι μαχαίρωσε τον 19χρονο, ενώ οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες κατηγορούνται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, οπλοφορία και άλλα αδικήματα.

Οι επτά συλληφθέντες αναμένεται ότι αύριο θα οδηγηθούν στον ανακριτή, καθώς σήμερα ζήτησαν και έλαβαν 24ωρη προθεσμία.

Μαχαίρωμα για οπαδικές διαφορές

Η αιματηρή συμπλοκή αποδίδεται σε οπαδικές διαφορές. Οι συλληφθέντες και ο 19χρονος επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και ξεκίνησαν τον καβγά όταν συναντήθηκαν.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο ενώ βγήκαν τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα. Οι υπόλοιποι μπήκαν στα αυτοκίνητα και έφυγαν.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος από περαστικό, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων. Εκεί, ο νεαρός υπεβλήθη σε χειρουργείο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Ο 19χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Μάνος Μπολώτης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: