Χανιά: Μητέρα και πατριός συνελήφθησαν για την κακοποίηση των δύο παιδιών

Νέα ιστορία κακοποίησης συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης και εξετάζεται προσεκτικά από τις αστυνομικές αρχές και τις κοινωνικές υπηρεσίες των Χανίων.

Η υπόθεση ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα, όταν μια μαθήτρια πήγε στο σχολείο έχοντας μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της. Η κοπέλα φορούσε, μάλιστα, κουκούλα, καθώς δεν ήθελε να δουν όλοι πως την είχαν κουρέψει.

Αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου, η οποία προσέγγισε την μαθήτρια για να μάθει τη συνέβαινε. Το παιδί της αποκάλυψε τότε  πως ο θετός πατέρας του έκοψε τα μαλλιά πολύ κοντά με το ζόρι, ενώ είδε και τους μώλωπες στο σώμα της.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων αλλά και η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι μαζί με το αδερφάκι του ήταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν. Οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες επενέβησαν και προσήγαγαν τον πατριό και τη μητέρα. 

Στους αστυνομικούς κατέθεσε μάλιστα ο 13χρονος αδερφός της μαθήτριας, ο οποίος φαίνεται ότι είχε πέσει και εκείνος θύμα σωματικής βίας. Ο 13χρονος έπεσε στην αγκαλιά μίας εκ των αστυνομικών του Α.Τ. Χανίων και με δάκρυα στα μάτια της είπε: «Ευχαριστώ που μας σώσατε».

Μάλιστα, για το περιστατικό ενημερώθηκε ο βιολογικός τους πατέρας ο οποίος ζει στην Αθήνα, προκειμένου να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: