Χανιά: Μεθυσμένοι Κρητικοί ξυλοκόπησαν άγρια τουρίστα

Μπροστά στα μάτια της συντρόφου του ξυλοκοπήθηκε από τέσσερις εμφανώς μεθυσμένους νεαρούς Έλληνες ένας 59χρονος τουρίστας από την Αυστρία.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Σπλάντζιας, στα Χανιά. Οι τέσσερις δράστες που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ λογομάχησαν έντονα με τον άτυχο αλλοδαπό τα ξημερώματα της Πέμπτης, για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Όρμησαν εναντίον του και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αλύπητα. Αφού τον έριξαν αιμόφυρτο στο δρόμο, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αναστατωμένη σύντροφός του καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο, που μετέφερε τον τραυματισμένο τουρίστα στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς υπέστη κάκωση νεφρού από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Οι τέσσερις νεαροί Έλληνες εντοπίστηκαν γρήγορα στην Σούδα, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα και αναγνωρίστηκαν από τη σύντροφο του 59χρονου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: