Χανιά: Μαθητής πήγε σε εκδρομή με χασίς αλλά δεν υπολόγισε την Μίσα

Η Μίσα, το λαγωνικό του Λιμενικού που έκανε την ανακάλυψη των 70 εκατομμυρίων ευρώ, εντοπίζοντας τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε πλοίο στην Αγία Γαλήνη, έρχεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς εξιχνίασε ακόμα μια υπόθεση!

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τρίτης κατέφτασε στο λιμάνι των Χανίων ένα πλοίο που μετέφερε μαθητές Λυκείου, οι οποίοι έφταναν στο νησί στο πλαίσιο της πενταήμερης εκδρομής με το σχολείο τους. Ένας από τους μαθητές κατέβηκε από το πλοίο της γραμμής έχοντας κρύψει στα γεννητικά του όργανα μικροποσότητα χασίς, ελπίζοντας ότι θα περάσει απαρατήρητος από τους λιμενικούς υπαλλήλους που πραγματοποιούν ελέγχους στο λιμάνι.

Ωστόσο, μόλις ο σκύλος ανιχνευτής μύρισε την παράνομη ουσία, αντέδρασε αμέσως κινητοποιώντας τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού που συμμετείχαν στους ελέγχους στο λιμάνι των Χανίων.

Ο μαθητής συνελήφθη μπροστά στους εμβρόντητους συμμαθητές του και τους συνοδούς καθηγητές και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: