Χανιά: Γιγαντιαία σφηκοφωλιά σε σκεπή σπιτιού [βίντεο]

Έναν εφιάλτη έζησε μια ιδιοκτήτρια οικίας στο Πασακάκι Χανίων, εξαιτίας μιας γιγαντιαίας σφηκοφωλιάς η οποία είχε αναπτυχθεί στη σκεπή του σπιτιού.

Η ιδιοκτήτρια το τελευταίο διάστημα παρατηρούσε ότι πολλές σφήκες έμπαιναν μέσα στο σπίτι της από μια χαραμάδα στο ξύλινο ταβάνι. Το πρόβλημα είχε γίνει πολύ έντονο, τόσο που η γυναίκα αδυνατούσε να μείνει στο σπίτι της και αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει.

Η γυναίκα κάλεσε βοήθεια και έκαναν έρευνα, κατά την οποία ανακάλυψαν ότι μέσα στη σκεπή του σπιτιού και κάτω από τα κεραμίδια είχε αναπτυχθεί μια γιγαντιαία φωλιά με εκατομμύρια σφήκες.

Η τεράστια σφηκοφωλιά καταλάμβανε σχεδόν ένα τετραγωνικό με εκατομμύρια αγριεμένες σφήκες να βρίσκονται σε κάθε πιθανό σημείο του χώρου.

Η γυναίκα, φοβισμένη και έκπληκτη, έσπευσε να καλέσει ειδικούς στην απομάκρυνση των ενοχλητικών εντόμων. Αρχικά κάλεσε απολυμαντική εταιρία η οποία όμως δεν κατάφερε να εξολοθρεύσει τα επικίνδυνα έντομα, ενώ απευθύνθηκε ακόμα και στην πυροσβεστική η οποία όμως δήλωσε αναρμόδια.

Τελικά την λύση έδωσαν δυο γνωστοί της ιδιοκτήτριας, ο ένας εκ των οποίων είναι μελισσοκόμος, οι οποίοι αψηφώντας τον κίνδυνο αφού έσπασαν την σκεπή εξολόθρευσαν τη φωλιά.

 

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: