Χανιά: Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις εμπρησμού – Μία σύλληψη

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση του τρόπου δράσης κατάφεραν να εξιχνιάσουν δύο υποθέσεις εμπρησμού, που σημειώθηκαν στην πόλη των Χανίων.

Για τις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 45 και 55 ετών, για το αδίκημα του εμπρησμού και συνελήφθη ο 45χρονος.

Συγκεκριμένα, προέκυψε η εμπλοκή των δύο Ελλήνων σε εμπρησμό του διαμερίσματος, ιδιοκτησίας 51χρονης που καταστράφηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα της Πέμπτης και σε εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 52χρονου, ενώ ταυτόχρονα προκλήθηκαν και φθορές σε αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση από τα σημεία των εμπρησμών.

Η Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: