Χανιά: Αμετανόητος ο 60χρονος δολοφόνος του προέδρου Ορθουνίου – «Είχε ψευδορκήσει»

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 60χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε την κοινωνία των Χανίων.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον 60χρονο, ο οποίος με χειροπέδες στα χέρια συνοδευόταν από άνδρες της αστυνομίας, «γιατί το κάνατε;» εκείνος, σύμφωνα με το zarpanews.gr, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά απάντησε «είχε ψευδορκήσει…».

Ο δράστης, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, ήταν γνωστός καθώς δημιουργούσε προβλήματα και καβγάδες. Συνεχώς απειλούσε και τραμπούκιζε τους συγχωριανούς του πως θα τους κάνει ζημιά αφού νόμιζε πως όλοι στο χωριό τον έχουν εξαπατήσει.

Το θύμα ήταν ο Κωστής Κατσουλάκης, 42 ετών και πατέρας ενός τετράχρονου κοριτσιού. Ήταν πολύ αγαπητός στην περιοχή, καθώς, όπως λένε χαρακτηριστικά γι’ αυτόν οι συγχωριανοί του, «έτρεχε για όλους και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τους βοηθήσει».

Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τη 1 μετά το μεσημέρι, όταν ο 60χρονος πήγε στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε το θύμα στο Βαμβακόπουλο στα Χανιά, για να ξεκαθαρίσουν κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν. Εικάζεται πως οι κτηματικές διαφορές που είχε με τον άτυχο 42χρονο ίσως σχετίζονταν με τις διαφορές που θεωρούσε πως έχει ο δράστης με τον δήμο Πλατανιά, καθώς το θύμα ήταν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου, ενώ ήταν και υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Πάνω στον καβγά, ο 60χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι, ενώ αμέσως μετά ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας τι είχε κάνει. «Πυροβόλησα έναν άνθρωπο, θα έρθετε να με συλλάβετε εσείς ή να έρθω εγώ στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων;», τους είπε.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: