Χαμός στο Twitter για την εθνικότητα της Στεφανίδη – Τι απάντησε η αθλήτρια

Με αφορμή την υποψηφιότητά της Κατερίνας Στεφανίδη ως κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης, ένας χρήστης του Twitter αμφισβήτησε το αν είναι Ευρωπαία η 27χρονη κορυφαία αθλήτρια.

Ο Έλληνας χρήστης δεν φάνηκε ενθουσιασμένος για τη διάκριση της Στεφανίδη, θεωρώντας ότι πρέπει να λογίζεται ως Αμερικανίδα, tweet που, όπως καταλαβαίνετε, προκάλεσε αντιδράσεις.

«Η Στεφανίδη έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι κ το κάνει από μικρή ηλικία. Καλό θα ήταν να προσέχουμε πως μιλάμε για αυτήν», ήταν η απάντηση του ΣΕΓΑΣ.

Η ψηφοφορία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 25 του μήνα. Η Στεφανίδη βρίσκεται ανάμεσα σε 10 υποψήφιες και δείχνει φαβορί για την πρωτιά, καθώς στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο, συνέχισε την κυριαρχία της μετά τα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στην ανάδειξη της κορυφαίας παίρνουν μέρος και οι φίλοι του στίβου, μέσω σχετικής δυνατότητας από τα social media.

Στη συνέχεια, απάντησε και η ίδια η αθλήτρια. «Για να σκεφτώ… μεγάλωσα στην Ελλάδα, αγωνίζομαι για την Ελλάδα και ζω στην Ελλάδα τον μισό χρόνο. Εσύ τι έχεις κάνει για την Ελλάδα;», έγραψε σχετικά.

Έτσι, ο χρήστης που προκάλεσε τον κυκεώνα, αναθεώρησε «Μισό χρόνο; Διαφορετικά τα γράφουν τα αθλητικά ρεπορτάζ, και εγώ για την Ελλάδα αγωνίζομαι λοιπόν και ζω σε αυτήν ολόκληρο τον χρόνο», ήταν το σχόλιο του εν λόγω χρήστη, με την 27χρονη να του γράφει: «Άρα η παραπληροφόρηση θα φταίει…καλό αγώνα λοιπόν».

Και τελικά τα βρήκανε…

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: