Χαμός με βίντεο από σύλληψη διαδηλωτή που δείχνει αστυνομικούς να βάζουν μολότοφ σε τσάντα [βίντεο]

Χαμός στα social media μετά την κυκλοφορία του βίντεο

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός δύο διαδηλωτών από αστυνομικούς το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Βικτωρίας στην Πατησίων, αλλά και ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό φαίνεται η σύλληψη δύο ανδρών από την ομάδα ΔΡΑΣΗ. Καθώς οι αστυνομικοί περνάνε χειροπέδες στους δύο νεαρούς, ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. κατεβαίνει από το μηχανάκι κρατώντας στα χέρια του ένα πλαστικό μπουκάλι με κίτρινο υγρό, το οποίο πιθανότατα είναι μολότοφ που δεν είχε σκάσει και το βάζει σε μία τσάντα που είναι πάνω σε ένα άλλο μηχανάκι.

Με τη δημοσιοποίηση του βίντεο, πολλοί χρήστες του Facebook και του Twitter υποστηρίζουν πως πρόκειται για «φύτεμα» ενοχοποιητικών στοιχείων.

Από την πλευρά της, η ΕΛ.ΑΣ. εξηγεί πως το μηχανάκι στο οποίο είναι η τσάντα, είναι από αυτά που χρησιμοποιούνται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., πράγμα που μπορεί να επιβεβαιωθεί από το είδος του, αλλά και από το γεγονός ότι έχει πυροσβεστήρα.

Όσον αφορά στα αντικείμενα που άφησε ο αστυνομικός, η ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει πως πρόκειται για ευρήματα από την περιοχή που μπήκαν στην τσάντα, προκειμένου να μεταφερθούν στα εργαστήρια και να εξεταστούν.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:Πανικός στην Κοζάνη: Εισέβαλε με τσεκούρι στην Εφορία και τραυμάτισε υπαλλήλους

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: