Χαμός απόψε στο «Μην ψαρώνεις» (trailer+photos)

Σπαρακτικές ερμηνείες και καυστικές ατάκες στο 4ο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις», που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης, στις 21:45.

Η Σάντυ απελπίζεται όταν συνειδητοποιεί ότι έχει ελάχιστα χρήματα και ψάχνει επειγόντως για δουλειά. Μετά από πολλές αστείες και αποτυχημένες προσπάθειες, ο Θανάσης, δικηγόρος της οικογένειας και φίλος, προσφέρεται να τη βοηθήσει και να την προσλάβει στο γραφείο του, δίνοντάς της και ένα μεγάλο ποσό ως προκαταβολή.
Δείτε το βίντεο μετά την προβολή του επεισοδίου
Ύστερα από την πρώτη αποτυχημένη γνωριμία με τα παιδιά του Μανώλη, η Στέλλα μοιράζεται με τη Μήτσι την ανησυχία της για τη Σάντυ, αλλά εκείνη την εμψυχώνει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Η Έρρικα και η Σόνια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο νέο τους σχολείο και η Μαργαρίτα εκνευρίζεται περισσότερο με την παρουσία τους.
Ο Θανάσης γυρίζει τη Σάντυ σπίτι της και την προσεγγίζει εpωτικά, χωρίς τη θέλησή της. Ο Μανώλης που βλέπει τη σκηνή, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της.

Η Νενέλα σε μία βόλτα με τον Κοσμά θα εντοπίσει το αυτοκίνητο του Διονύση, την ίδια ώρα που ο Μανώλης προτείνει στη Σάντυ να δουλέψει μαζί του στην ψαραγορά…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: