Χαμογελάει ξανά η Σοφία Παυλίδου! Η πρώτη φωτογραφία επί σκηνής με τον νέο της συμπρωταγωνιστή

Η μπόρα φαίνεται πως κόπασε προσωρινά.

Μετά τον πανικό που υπήρξε αυτές τις ημέρες η συνάντηση που όλοι περιμέναμε έγινε και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα!

Το θέατρο Χυτήριο αποφάσισε να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε με την Σοφία Παυλίδου και εξέδωσε μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση.

Μετά από πολύ σκέψη λοιπόν ο αντικαταστάτης αυτού αποφασίστηκε πως είναι ο Καλυβάτσης καθώς ήδη συμμετείχε στην παράσταση και γνώριζε πολύ καλά τον ρόλο.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν κάποιος έπρεπε να καλύψει και τον ρόλο του Καλυβάτση και αυτός ο «κάποιος» βρέθηκε. Ακούει στο όνομα Μάνος Πίντζης και μάλιστα τον είδαμε πρόσφατα να συμμετέχει στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, Nomads.

Η Σοφία Παυλίδου λοιπόν μετά από όλες αυτές τις αλλαγές και τον πανικό που βίωσε φαίνεται πως χαμογελάει ξανά καθώς απαθανατίστηκε να κάνει πρόβα πάνω στην σκηνή του θεάτρου με τους «νέους» της συναδέλφους και το χαμόγελο δεν μπορούσε να κρυφτεί από το πρόσωπό της.

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο παρακάτω:

Εκτός βέβαια από το ντοκουμέντο αυτό υπάρχουν βίντεο που δείχνουν τις πρώτες δηλώσεις του Μάνου Πίντζη για το νέο του «σπίτι» αλλά και την στιγμή που οι αφίσες της παράστασης «αναδιοργανώνονται» και το πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη εξαφανίζεται κόβοντας τον από την αφίσα! Δείτε τα βίντεο αυτά παρακάτω:

Την ίδια στιγμή η κόρη του Μάνου Παπαγιάννη, Λύδα, ενημερώθηκε για τις κατηγορίες που δέχεται ο μπαμπάς της, όσον αφορά τον ξυλοδαρμό γυναικών και αντέδρασε. Η αποκάλυψη συγκλονιστική…

Πηγή: youweekly.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: