Χαλκίδα: Είχαν πλούσια κέρδη από τη διακίνηση ηρωίνης

Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας 15 συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 7,5 γραμμαρίων, άλλες δυο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 1,3 γραμμαρίων σε σκόνη, καθώς και μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης

Οικογενειακή επιχείρηση για την διακίνηση ναρκωτικών σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, είχαν στήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και ο γιος τους που συνελήφθησαν στο σπίτι τους με επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας 15 συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 7,5 γραμμαρίων, άλλες δυο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 1,3 γραμμαρίων σε σκόνη, καθώς και μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ο 64χρονος πατέρας, η 65χρονη μητέρα και ο 41χρονος γιος τους συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και 629 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών.

*** Στην ίδια περιοχή συνελήφθη και ένας 46χρονος που είχε ιδιαίτερα πλούσια έσοδα από την πώληση ηρωίνης. Αν και στο σπίτι του βρέθηκαν μόνο σπάτουλες, νάιλον συσκευασίες και άλλα σύνεργα για τη θραύση και τη συσκευασία, ηρωίνη δεν βρέθηκε. Κατασχέθηκαν, όμως, 3.545 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στην Περιφερειακή οδό Άρτας, συνελήφθη μία 32χρονη Ελληνίδα όταν έπεσε σε μπλόκο ελέγχων αστυνομικών της Ασφάλειας και στην κατοχή της βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,98 γραμμαρίων που κατασχέθηκε.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: