Χάκερ έκλεψαν το σενάριο επόμενου επεισοδίου του Game of Thrones

Χάκερ φέρονται να έκλεψαν το σενάριο ενός επερχόμενου επεισοδίου του Game of Thrones, καθώς και άλλα δεδομένα, στο πλαίσιο παραβίασης των συστημάτων της εταιρείας HBO.

Συγκεκριμένα, η ομάδα αυτή φέρεται να έχει στην κατοχή της 1,5 terabytes δεδομένων της HBO και να έχει αρχίσει από τη Δευτέρα να διαθέτει online επεισόδια από άλλες δύο σειρές, τα Ballers και Room 104- ενώ τα μέλη της «υπόσχονται» πως επιπλέον υλικό θα αρχίσει να κυκλοφορεί σύντομα.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η HBO από πλευράς της επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει χώρα περιστατικό cyber φύσης, ενώ σε ανώνυμο email που οι χάκερ απέστειλαν σε δημοσιογράφους, ζητούν να κυκλοφορήσουν την είδηση, υποσχόμενοι συνέντευξη σε όποιους το κάνουν καλύτερα.

Σε δημοσιεύματα του ειδικού Τύπου αναφέρεται ότι οι χάκερ φέρονται να έχουν υποκλέψει το σενάριο του τετάρτου επεισοδίου της έβδομης σεζόν, το οποίο είναι το επόμενο που πρόκειται να προβληθεί.

Η HBO (που υπάγεται στην Time Warner) από την πλευρά της, δεν έχει προβεί σε διευκρινίσεις σχετικά με τη φύση του υλικού που εκλάπη, τονίζοντας πως είναι σε εξέλιξη έρευνα από τις αρχές.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: