Χάκαραν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ – Τον είχε βαφτίσει «Truth Social»

Αρκετοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται με θέματα τεχνολογίας βρήκαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αφού μπήκαν σε αυτό δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ τόσο για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ όσο και για τον πρώην αντιπρόεδρο Μάικ Πένς

Ένα 24ωρο μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ περί δημιουργίας δικού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης υπό την ονομασία «Truth Social», έγινε γνωστό ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης χακαρίστηκε. 

Αρκετοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται με θέματα τεχνολογίας βρήκαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αφού μπήκαν σε αυτό δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ τόσο για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ όσο και για τον πρώην αντιπρόεδρο Μάικ Πένς. 

Το χακάρισμα σημειώθηκε μέσα σε δύο ώρες από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τη δημιουργία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Daily Dot Mikael Thalen το url του ιστότοπου σύντομα τέθηκε εκτός σύνδεσης. Την ίδια ώρα ο ψεύτικος λογαριασμός του δημοσιογράφου Drew Harwell έκλεισε μέσα σε μία ώρα.  

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: