Χ. Σταϊκούρας: «Επέκταση για 1 μήνα των μειωμένων ενοικίων» (βίντεο)

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ANT1, “Καλοκαίρι Μαζί” βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και αναφέρθηκε στην πρόταση για την επέκταση μείωσης ενοικίου για τους κλάδους που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ερωτηθείς εάν η μείωση ενοικίων 40% θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβρη για τους μικροϊδιοκτήτες απάντησε: “Αυτό είναι κάτι το οποίο εξετάζουμε. Θα υπάρχουν άμεσα ανακοινώσεις”.

“Η πρόταση που μάλλον θα υιοθετηθεί θα είναι η υποχρεωτική επέκταση για ακόμη έναν μήνα στους κλάδους τους συγκεκριμένους που επλήγησαν και πλήττονται ιδιαίτερα… Αυτή είναι η βασική σκέψη, το βασικό σενάριο στο οποίο εργαζόμαστε και να δώσουμε ταυτόχρονα τη δυνατότητα εθελοντικής μείωσης από την πλευρά των ιδιοκτητών που μόνο τότε αυτή θα συνοδεύεται από την πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει για μειωμένους φόρους φέτος δηλαδή για συμψηφισμούς οφειλών” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: “Είναι ένα σενάριο το οποίο επεξεργαζόμαστε και πάντα έχει να κάνει με τους κλάδους που υλοποιήθηκε η μείωση τους τελευταίους μήνες”.

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: