WINTER CALLING: Αυτά είναι τα tips για να υιοθετήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μόλις το φθινόπωρο παρέδωσε τη σκυτάλη στον χειμώνα, δεν μπορούσαμε με τίποτα να κρύψουμε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία μας, για την επερχόμενη ανανέωση που θα πραγματοποιούσαμε στην γκαρνταρόμπα μας! Μπορεί τα ευφάνταστα σχέδια και οι αισιόδοξες αποχρώσεις που κυριαρχούν τους ζεστούς μήνες να μας φτιάχνουν καθημερινά τη διάθεση, όμως οι χαμηλές θερμοκρασίες ανεβάζουν κάπως τον «πήχη», δίνοντάς μας ακόμη περισσότερες επιλογές και συνεπώς την ευκαιρία να πειραματιστούμε με το στυλ και τις εμφανίσεις μας.

WINTER CALLING: Αυτά είναι τα tips για να υιοθετήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις!

Για να καταλάβεις τι εννοώ, σκέψου απλά πόσο μεγαλύτερη είναι η γκάμα υποδημάτων που έχουμε στη διάθεσή μας από το φθινόπωρο και έπειτα ή καλύτερα, με πόσα διαφορετικά πανωφόρια, jacket, ρούχα και αξεσουάρ μπορούμε να «παίξουμε» δημιουργώντας τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς. Τα παπούτσια άλλωστε, αποτελούν ένα από τα βασικότερα κομμάτια ενός outfit, άρα είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποιες είναι οι σύγχρονες τάσεις που θα κυριαρχήσουν, ώστε να ανακαλύψεις και τους οικονομικούς τρόπους να τις εντάξεις στην ντουλάπα ή την παπουτσοθήκη σου.

Για να μην χάσεις άλλο πολύτιμο χρόνο, ανακάλυψε σήμερα κιόλας τη μόδα του φετινού χειμώνα μέσα από την νέα συλλογή παπουτσιών τις Adam’s Shoes και σε συνδυασμό με τα fashion tips που έχουμε καταγράψει παρακάτω για εσένα, ετοιμάσου να υιοθετήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις τις σεζόν!

WINTER CALLING: Αυτά είναι τα tips για να υιοθετήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις!

To Annie Hall oversized ταγιέρ

Όπως αποδείχθηκε και από τα πιο πρόσφατα ντεφιλέ των μεγαλύτερων οίκων μόδας παγκοσμίως, τα άνετα φαρδιά ταγιέρ είναι ένα από τα κομμάτια που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα φέτος τον χειμώνα και όχι άδικα. Η loosie γραμμή συνδυαστικά με το αυστηρό κόψιμο ενός κοστουμιού, σου επιτρέπουν να είσαι άνετη, σοφιστικέ και στυλάτη ταυτόχρονα, ενώ με ένα χοντρό μάλλινο παλτό από πάνω θα παραμένεις ζεστή όλες τις ώρες της ημέρας. Για να δώσεις μία ακόμη πιο νεοϋορκέζικη «πινελιά» τύπου Diana Keaton στο εμβληματικό Annie Hall, μπορείς να σετάρεις το ταγιέρ σου με ένα ζευγάρι αρβυλάκια σε μπορντό ή μαύρη λουστρινέ απόχρωση, καθώς και με ένα μονόχρωμο λευκό ή μαύρο μποτάκι, που θα φτάνει έως τον αστράγαλο.

Extra tip: Αν είσαι ακόμη πιο τολμηρή, μην διστάσεις να φορέσεις το ταγιέρ με ένα ακόμη χαλαρό δίπατο sneaker ή ένα άνετο sock trainer, που θα «αγκαλιάζει» το πέλμα σου. Θα είναι το cool fashion twist που θα «απογειώσει» το σύνολό σου!

WINTER CALLING: Αυτά είναι τα tips για να υιοθετήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις!

All about snake print

Μπορεί μέσα στο καλοκαίρι να έκανε το μεγάλο «μπαμ», όμως φέτος τον χειμώνα το απόλυτο trend του snake print ήρθε για να μείνει και όπως όλα δείχνουν θα μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα! Αν σου αρέσει ως μοτίβο αλλά σου φαίνεται δυσκολοφόρετο και δειλιάζεις να το προσθέσεις στη ντουλάπα σου, τότε ένα σακάκι ή ένα ζευγάρι παπούτσια είναι ο καταλληλότερος τρόπος να πεις το μεγάλο «ναι» και να κάνεις την αρχή. Καλό θα ήταν να επιλέξεις κάποια ασφαλή απόχρωση, όπως είναι το καφέ, το μαύρο ή αντίστοιχα το ασπρόμαυρο, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να «παίξεις» με μεγαλύτερη ευκολία και να συνδυάσεις περισσότερα κομμάτια, γιατί όχι και διαφορετικά snake prints μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση, η Adam’s Shoes διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από σχέδια για να διαλέξεις αυτό που θεωρείς πως ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και το στυλ σου!

WINTER CALLING: Αυτά είναι τα tips για να υιοθετήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις!

Επενδύοντας στη διαχρονικότητα

Όσο ενθουσιώδης κι αν είσαι με τις νέες τάσεις, μην ξεχνάς πως υπάρχουν μερικά κλασικά κομμάτια που καλό θα ήταν να βρίσκονται πάντα στη ντουλάπα σου. Για παράδειγμα, το διαχρονικό little black dress, το οποίο σε βγάζει κάθε Σάββατο βράδυ από τη δύσκολη θέση του «Τι να φορέσω» ή ένα ζευγάρι θηλυκές, ψηλοτάκουνες γόβες που οδηγούν τα βήματά σου κατευθείαν στην… κορυφή! Αν διαθέτεις ήδη ένα ζευγάρι γόβες, τότε το επίσης classic ankle boot που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, είναι η αμέσως επόμενη fashion προσθήκη για να εξελίξεις το ντύσιμό σου και θα τη βρεις σίγουρα στη νέα κολεξιόν της Adam’s shoes! Δεν είναι ανάγκη να περιορίζεσαι σε ένα και μόνο στυλ τακουνιού. Εξίσου elegant με το «στιλέτο», μπορεί να είναι και ένα πολύ πιο χαμηλό και χοντρό τακούνι, το οποίο βέβαια θα σου παρέχει την άνεση και την σταθερότητα που χρειάζεσαι απαραίτητα για να… ελίσσεσαι στην καθημερινότητα.

WINTER CALLING: Αυτά είναι τα tips για να υιοθετήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις!

Κλείνοντας, το τελευταίο tip που έχω να σου προτείνω πριν αποφασίσεις να περάσεις σε ολική ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, είναι να θέσεις ως βασική σου προτεραιότητα την ποιότητα και όχι την ποσότητα στα ρούχα σου. Λουστρίνι, καστόρ και δέρμα, είναι μόνο μερικές από τις ιδιαίτερες ποιότητες που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου αυτόν τον χειμώνα και μπορείς να τις βρεις στη μοναδική συλλογή της Αdam’s Shoes, η οποία όπως κάθε φορά έτσι και φέτος ξεπερνά κάθε φαντασία!

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook & Instagram Adams Shoes, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

 Facebook Adam’s Shoes

 Instagram Adam’s Shoes

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: