Welcome to Wanderlust: Οι δημιουργίες του ελληνικού brand Rien θα σε ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο

Η καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού brand RIEN είναι μια τροπική όαση από αέρινα υφάσματα, πολύχρωμα patterns, πολυτελείς δαντέλες και minimal γραμμές που «μυρίζουν» καλοκαίρι. Η νέα συλλογή ονομάζεται «Wanderlust» και δεν θα μπορούσε να έχει πιο ταιριαστό όνομα. Κομμάτια που απεύθυνονται σε όσες έχουμε «μανία με τα ταξίδια» και φοριούνται με μαλλιά ανακατεμένα από τον νησιώτικο αέρα, μαυρισμένο δέρμα που έχει ακόμα το αλάτι της θάλασσας και μια ακαταμάχητη επιθυμία για νέες περιπέτειες σε ολοκαίνουργιους προορισμούς.
Welcome to Wanderlust: Οι δημιουργίες του ελληνικού brand Rien θα σε ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο
Κάθε κομμάτι της collection, έχει πάρει το όνομά του από έναν ονειρεμένο καλοκαιρινό resort. Κάπως έτσι θα ανακαλύψεις τα δαντελένια Sifnos και Αmalfi coast tops, τις εντυπωσιακές και αέρινες φούστες Sifnos, Formentera και Tulum, αλλά και την printed παντελόνα Simi trousers. Η ιταλική και η γαλλική Ριβιέρα, τα ισπανικά νησιά και οι Κυκλάδες «μπλέκονται» με τον ίδιο δημιουργικό τρόπο και στις ολόσωμες φόρμες Anafi και Αmalfi coast. Το Okinawa kimono  είναι ό,τι πιο chic μπορείς να φορέσεις πάνω από το denim shorts σου και τα μοναδικά φορέματα Côte d’Ivoire, Rio και Costa Rica είναι ιδανικά για τις βραδινές σου βόλτες στη διάρκεια των διακοπών. 
Welcome to Wanderlust: Οι δημιουργίες του ελληνικού brand Rien θα σε ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο
Την συλλογή συμπληρώνουν τα ολόσωμα και μπικίνι μαγιό, με περίτεχνα δεσίματα και υπέροχα pastel και nude χρώματα, που αγκαλιάζουν τέλεια το γυναικείο κορμί, αναδεικνύοντας το τροπικό μαύρισμα.
Η καλοκαιρινή συλλογή «Wanderlust» ολοκληρώνεται με τις 2 νέες τσάντες -trademark items του brand RIEN- Tinos bucket και Tinos fringes bucket, που είναι ότι πιο elegant έχουμε δει τελευταία. Γιατί το καλοκαίρι δεν είναι μόνο εποχή, είναι συναισθήμα και πρέπει να μας «ταξιδεύει» όσο πιο μακριά μπορεί…
 H Rosie Huntington-iteley μόλις φόρεσε το μεγαλύτερο trend στα μαγιό για φέτος

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: