We Are: Eπιτέλους ένα νέο ελληνικό brand που μας επιτρέπει να «είμαστε ο εαυτός μας»!

Το 1985 ο Michael Jackson και ο Lionel Richie είχαν γράψει ένα από τα διάσημα τραγούδια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στον κόσμο, το «We Are The World», το οποίο ακούστηκε πρώτη φορά στη συναυλία «USA for Africa» η οποία πραγματοποιήθηκε την ίδια χρονιά. Το τραγούδι κυκλοφόρησε μεμονωμένα και ως single και η επιτυχία που σημείωσε μας κάνει μέχρι και σήμερα όταν ακούμε «We Are» να σιγομουρμουρίζουμε «…the world, we are the children, we are the ones who make a brighter day…». Τουλάχιστον μέχρι το φετινό καλοκαίρι που εδώ στην Ελλάδα γνωρίσαμε ένα «νεοσύστατο» fashion brand με το όνομα «WE__ARE» και μπορεί σε λίγα χρόνια από τώρα οι συνειρμοί μας να αλλάξουν και να σκεφτόμαστε τα μαξιμαλιστικά αισιόδοξα ρούχα του κάθε φορά που ακούμε αυτές τις δύο λέξεις. Το label δημιουργήθηκε από δύο αδέρφια, την Καλλιόπη και τον Πέτρος, οι οποίοι αποφάσισαν να ενώσουν την αισθητική τους και το πάθος τους για τη μόδα δίνοντάς μας μία συλλογή γεμάτη φωτεινές αποχρώσεις, πολυτελή υφάσματα, floral μοτίβα, όγκους και γραμμές που κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

«Το WE___ARE είμαστε εμείς και θέλουμε να γίνουμε όλοι εσείς! Αγαπάμε τις νέες ιδέες, την μοναδικότητα, τον δυναμισμό, τα ωραία συναισθήματα που μπορεί να σου δημιουργήσει ένα ρούχο . Αγαπάμε όλες τις γυναίκες που πιστεύουν στον εαυτό τους και το επιβεβαιώνουν καθημερινά με το στυλ τους. Αυτές τις γυναίκες τιμούμε και υπηρετούμε με τις δημιουργίες μας», λέει το σχεδιαστικό δίδυμο.
We Are: Eπιτέλους ένα νέο ελληνικό brand που μας επιτρέπει να «είμαστε ο εαυτός μας»!
Η πρώτη τους συλλογή WE___ARE SS20, ονομάζεται «FRIDA» και όπως θα δεις και από το στυλ των ρούχων στην παρακάτω gallery, είναι σαφώς επηρεασμένη από το έργο και την ζωή της ζωγράφου, ακτιβίστριας και φεμινιστικού ειδώλου, Frida Kahlo. Η Frida ήταν , και συνεχίζει να είναι, σύμβολο δύναμης, πρωτοτυπίας και ακλόνητου πάθους. Η εξαιρετική της ζωή και τέχνη συνεχίζουν να επηρεάζουν και να εμπνέουν όλο τον κόσμο να ακολουθήσει τα όνειρά του και να «ζωγραφίσεις» ο καθένας τη δική του πραγματικότητα… με όχημα τη μόδα, το στυλ και τη φαντασία. «Εμείς είμαστε» αυτό που επιλέγουμε να είμαστε και αυτό το νέο brand ντύνει τις επιλογές μας με δυναμισμό και φινέτσα!
 Oδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα γυαλιά ηλίου για διαχρονικά looks
We Are: Eπιτέλους ένα νέο ελληνικό brand που μας επιτρέπει να «είμαστε ο εαυτός μας»!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: