Βρήκε έναν παχύσαρκο και παραμελημένο σκύλο και μετά από λίγο καιρό έμεινε έκπληκτος με την μεταμόρφωση του

Όταν μιλά κανείς για την παχυσαρκία γίνεται σαφές πως αναφέρεται σε ένα σύγχρονο πρόβλημα των ανθρώπων. Όμως, δεν αφορά μόνο αυτούς, καθώς πλέον η παχυσαρκία ταλαιπωρεί και τα ζώα. Το Beagle ηλικίας οκτώ ετών, με όνομα Kale Chips, είχε πρόβλημα με το βάρος του.


Αλλαγή εμφάνισης σκύλου: Ζύγιζε 36 κιλά

Η παχυσαρκία του Kale απειλούσε την ζωή του. Είχε πόνους, δεν μπορούσε να μετακινηθεί, ενώ ζύγιζε περίπου 36 κιλά. Ο ιδιοκτήτης του έπασχε από άνοια. Γι’ αυτό ίσως να μην παρατήρησε ότι είχε πάρει κιλά. Ο σκύλος ήταν άρρωστος και παχουλός, όταν οδηγήθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων στο Σικάγο. Οι υπάλληλοι αποφάσισαν να δημοσιεύσουν την ιστορία του και ήλπιζαν πως θα βρει κάποια οικογένεια για να τον φροντίσει.

Η οικογένεια που θα τον αναλάμβανε, βρέθηκε γρήγορα. Μάλιστα, ο νέος ιδιοκτήτης του ήταν ειδικός στην διατροφή για σκύλους. Ήξερε ακριβώς τι ήταν αυτό που είχε ανάγκη, ο Kale.


Ο Kale είχε ισορροπημένη διατροφή και πήγαινε καθημερινά για περπάτημα και κολύμπι. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός τον έκανε να χάσει περίπου τα μισά κιλά του.

Πλέον, ο Kale ζυγίζει 18 κιλά και μπορεί να μετακινείται φυσιολογικά. Η νέα οικογένεια του είναι ευχαριστημένη, με τη μεταμόρφωσή του. Δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στα παλιά κιλά του. Μάλιστα, αυτό συνέβη με αγάπη και υποστήριξη.

Η μεταμόρφωση του σκύλου θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για άλλους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, δείχνει ότι με λίγη προσπάθεια και κατάλληλο περιβάλλον μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και φυσικά, αυτό, της παχυσαρκίας.

Πηγή: enimerotiko.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: