Βρήκε ένα… ψόφιο τρωκτικό στο στρίφωμα φορέματος που αγόρασε από το Zara!

Αγωγή κατά του Zara κατέθεσε μία Νεοϋορκέζα, η οποία ανακάλυψε ένα ψόφιο τρωκτικό ραμμένο στο στρίφωμα φορέματος που αγόρασε από κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας ενδυμάτων, αναφέρουν σε σημερινά δημοσιεύματά τους αμερικανικές και βρετανικές ταμπλόιντ.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, η Κέιλι Φίζελ αγόρασε δύο φορέματα από κατάστημα της ισπανικής εταιρείας κατασκευής ενδυμάτων στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ τον Ιούλιο και την πρώτη φορά που φόρεσε ένα από αυτά για να πάει στη δουλειά της παρατήρησε μία άσχημη οσμή, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Αρχικά θεώρησε ότι από το στρίφωμα του ρούχου κρέμονταν κλωστές μέχρι που αντελήφθη ότι κατά μήκος των ραφών ξεπρόβαλε…το πόδι του τρωκτικού, ενώ το υπόλοιπο σώμα του ήταν καλυμμένο από το ύφασμα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Στην αγωγή, η οποία κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν και με την οποία η γυναίκα ζητεί αγνώστου ύψους αποζημίωση, αναφέρεται ότι: «ενώ βρισκόταν στη δουλειά της, άρχισε να αντιλαμβάνεται μία δυσοσμία χωρίς να μπορεί να εντοπίσει την προέλευσή της. Παρότι σηκώθηκε από το γραφείο της κι άρχισε να περπατάει μέσα στο χώρο, συνέχιζε να της μυρίζει κάτι άσχημα».

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι στη διάρκεια της μέρας η μυρωδιά συνεχιζόταν και η ενάγουσα άρχισε να παρατηρεί ότι κάτι κρεμόταν από το φόρεμα κι ακουμπούσε στο πόδι της κι επιχείρησε να το τραβήξει.

«Προς μεγάλη της έκπληξη με το που έβαλε το χέρι της στο στρίφωμα του φορέματος αισθάνθηκε να προεξέχει κάτι ασυνήθιστο και ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο για ξηλωμένο στρίφωμα που κρεμόταν στο πόδι της, αλλά για …το πόδι ενός ψόφιου ποντικού».

Οι συνάδελφοί της συγκεντρώθηκαν γύρω από το γραφείο της όταν ξαφνικά πετάχτηκε από την καρέκλα της σε κατάσταση σοκ κι έτρεξε για να βγάλει το φόρεμά της.

Η δικογραφία περιλαμβάνει και φωτογραφίες του φορέματος όπου διακρίνεται το πόδι του ψόφιου ποντικού.

Η Φίζελ ισχυρίζεται ότι εμφάνισε εξανθήματα τα οποία σύμφωνα με τους γιατρούς προήλθαν από «μία ασθένεια που προκαλείται από τρωκτικά», αναφέρεται στη δικογραφία.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: