Βρήκαν τη χασισοφυτεία, έχασαν τον καλλιεργητή

Οι κινήσεις των αστυνομικών έγιναν αντιληπτές και ο δράστης κατάφερε να διαφύγει

Άδικο κόπο έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου που έστησαν καρτέρι σε μια δύσβατη περιοχή στη Μαγούλα της Δωρίδας, για να πιάσουν στα πράσα τον χασισοκαλλιεργητή ο οποίος είχε στήσει μικρά θερμοκήπια για να καλλιεργεί έξι δενδρύλλια  κάνναβης.

Φαίνεται ότι οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές και ο δράστης απέφυγε να πλησιάσει, με αποτέλεσμα να ξεριζώσουν τα ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου χασισόδεντρα που είχαν εντοπίσει μετά από πληροφορίες που είχαν δεχθεί. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί αυτός που τα είχε φυτέψει.

*** Πάνω στη γέφυρα Τσαγρή στην περιοχή Νικολαίικα Αιγιαλείας συνελήφθη ένας 60χρονος από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγίου που του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα γραμμαρίων και άλλα δυο γραμμάρια στο αυτοκίνητό του. Στο σπίτι του δράστη, κατέσχεσαν άλλες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 78 γραμμαρίων, ένα πιάτο και δυο πλαστικά καλαμάκια με υπολείμματα κοκαΐνης, ένα πλαστικό τρίφτη και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ο 69χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών.

*** Μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 48,8 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης είχε στο σπίτι του στην Πρέβεζα ένας 22χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: